Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2009 09:47

Τέσσερις υποψήφιοι για το έργο της Α. Δ. Πειραιά με ΣΔΙΤ

Τέσσερις υποψήφιοι υπέβαλαν οριστικές προσφορές για τη δεύτερη φάση του κλειστού διαγωνισμού για την επιλογή Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης, ο οποίος θα αναλάβει το Έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση και Τεχνική Διαχείριση των κτιριακών εγκαταστάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά με ΣΔΙΤ».

Τέσσερις υποψήφιοι υπέβαλαν οριστικές τεχνικές και οικονομικές προσφορές για τη δεύτερη φάση του κλειστού διαγωνισμού για την επιλογή Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης, ο οποίος θα αναλάβει το Έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση και Τεχνική Διαχείριση των κτιριακών εγκαταστάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά με ΣΔΙΤ».

Πρόκειται για τις εταιρείες/ενώσεις εταιρειών HOCHTIEF PPP SOLUTIONS GMBH - J&P ΑΒΑΞ Α.Ε, ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε., ΓΕΚ Α.Ε ΣΥΜΕΤΟΧΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ και ΑΚΡΟΠΟΛ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣ Α.Ε - ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε - ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤAΣΚΕΥΩΝ (ΙΝΤΡΑΚΑT) - ΕΛΤΕΡ Α.Τ.Ε.

Αναθέτουσα Αρχή του έργου είναι η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (Κ.Ε.Δ) Α.Ε., η οποία εκτιμά ότι ο προσωρινός ανάδοχος θα έχει ανακηρυχθεί μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 80.055 εκατ. ευρώ σε σημερινές τιμές.