Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2009 12:59

Συνεργασία Microsoft Ελλάς - Openfund

Σε συνεργασία με την Openfund προχωρά η Microsoft Ελλάς, στο πλαίσιο των ενεργειών της για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Σε συνεργασία με την Openfund (http://theopenfund.com) προχωρά η Microsoft Ελλάς, στο πλαίσιο των ενεργειών της για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η Microsoft Ελλάς θα προσφέρει σε άτομα με πρωτοπόρες επιχειρηματικές προτάσεις, που αναδεικνύονται μέσα από τις διαδικασίες του Openfund, τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία της, το δίκτυο επαφών της και τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες, παρέχοντας ουσιαστική υποστήριξη στα πρώτα στάδια της επιχειρηματικής τους δράσης.

Σχετικά με το Openfund

Το νεοσύστατο Openfund ιδρύθηκε με σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ καινοτόμων επιχειρηματιών και επενδυτικών κεφαλαίων. Με ιδρυτικά μέλη που φέρουν τεχνογνωσία και εμπειρία σε κάθε ένα από τα βήματα που απαιτούνται για τη δημιουργία και επιτυχία μίας τεχνολογικής επιχείρησης, το Openfund προσφέρει μία χειροπιαστή και ολοκληρωμένη λύση υποστήριξης αρχικού σταδίου, από την ιδέα ως και το αρχικό προϊόν. Το Openfund ξεκινά τη λειτουργία του με βασικό υποστηρικτή και επενδυτή την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και των νέων τεχνολογιών.