Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009 12:29

Πετζετάκις: Ο S. Cawley επικεφαλής της θυγατρικής στη Βρετανία

Την πρόσληψη του κ. Steve Cawley, ως επικεφαλής της θυγατρικής της, Eurohose ltd, στη Μ. Βρετανία, ανακοίνωσε η Πετζετάκις. Γνωστοποιήθηκε επίσης ότι η Eurohose ltd μετακομίζει σε μεγαλύτερη αποθήκη και μετονομάζεται σε Petzetakis UK.

Την πρόσληψη του κ. Steve Cawley, ως επικεφαλής της θυγατρικής της, Eurohose ltd, στη Μ. Βρετανία, ανακοίνωσε η Πετζετάκις.

Η πρόσληψή του εντάσσεται στη στρατηγική της διοίκησης του ομίλου για την ανάκτηση μεριδίου αγοράς σε εύκαμπτους σωλήνες στην σημαντική αγορά της Μ. Βρετανίας, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την Πετζετάκις, ο κος Cawley έχει μεγάλη εμπειρία στο marketing και τις πωλήσεις στη Μ. Βρετανία και κατείχε την θέση του Γενικού Διευθυντή την τελευταία δεκαετία σε ανταγωνιστική εταιρεία.

Γνωστοποιήθηκε επίσης ότι η Eurohose ltd μετακομίζει σε μεγαλύτερη αποθήκη και μετονομάζεται σε «Petzetakis UK», προκειμένου να επωφεληθεί από την αναγνωρισιμότητα του brand.

Η νέα αποθήκη έχει την δυνατότητα να αποθηκεύσει εύκαμπτους σωλήνες από όλες τις παραγωγικές εταιρείες του ομίλου (Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Ελλάδα) και από ένα ενοποιημένο κατάλογο η θυγατρική θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων στην αγορά της Μ. Βρετανίας.

Επιπλέον, στους άμεσους στόχους περιλαμβάνεται η αύξηση της πελατειακής βάσης της θυγατρικής με την προσθήκη τοπικών διανομέων σε Αγγλία και Ιρλανδία.