Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009 14:09

Ελληνική Τράπεζα: Δημιουργία πέντε νέων επιχειρηματικών κέντρων

Τη λειτουργία πέντε νέων επιχειρηματικών κέντρων - στο Κολωνάκι, στο Χολαργό, στην Καλλιθέα, στη Νίκαια και στη Θεσσαλονίκη - ανακοίνωσε η Ελληνική Τράπεζα.

Τη λειτουργία πέντε νέων επιχειρηματικών κέντρων, με στόχο τη δημιουργία «προστιθέμενης αξίας» στις επιχειρήσεις, μέσω της εξυπηρέτησης υφιστάμενων αλλά και νέων πελατών με κύκλο εργασιών έως 100 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η Ελληνική Τράπεζα.

Τα νέα επιχειρηματικά κέντρα βρίσκονται στο Κολωνάκι, στο Χολαργό, στην Καλλιθέα, στη Νίκαια και στη Θεσσαλονίκη. Σημειώνεται ότι η Ελληνική Τράπεζα διαθέτει δίκτυο 27 καταστημάτων ― σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα και Χανιά.

Ειδικότερα, η λειτουργία των επιχειρηματικών κέντρων έχει ως στόχο μεταξύ άλλων τη παροχή ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων λύσεων για την κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών, είτε για την ενίσχυση της ρευστότητας της επιχείρησης είτε για τη στήριξή της στην υλοποίηση επενδύσεων, μέσω και των επικείμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ, αλλά και εκτός αυτών (ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων και αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού).