Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2009 13:52

Εκδηλώσεις στην Αυστραλία για την προσέλκυση επενδυτών

Μια σειρά ημερίδων, που θα έχουν ως στόχο να τονώσουν το ενδιαφέρον των Αυστραλιανών επιχειρηματιών σχετικά με τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, οργανώνει ο οργανισμός Invest in Greece.

Μια σειρά ημερίδων, που θα έχουν ως στόχο να τονώσουν το ενδιαφέρον των Αυστραλιανών επιχειρηματιών σχετικά με τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, οργανώνει ο οργανισμός Invest in Greece σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αυστραλία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να διοργανωθούν σε τρεις μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας – Περθ (3/12), Σύδνεϋ (7/12) και Μελβούρνη (9/12) – από 3 έως και 9 Δεκεμβρίου 2009, εκδηλώσεις ενημέρωσης Αυστραλιανών επιχειρήσεων, οικονομικών φορέων, δημοσιογράφων και επιχειρήσεων της ομογένειας, με θέμα τις «Ελληνικές επενδυτικές ευκαιρίες».

Οι ημερίδες θα περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες παρουσιάσεις καταγεγραμμένων επενδυτικών ευκαιριών στην Ελλάδα και ειδικότερα, στους τομείς των Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, του Τουρισμού, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Τεχνολογίας / Τηλεπικοινωνιών.