Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2008 18:00

Euromedica: Συμμετοχή σε ιδιωτικό πολυιατρείο στη Νίκαια

Την απόκτηση συμμετοχής 26,36% στην εταιρεία Ιπποκράτης Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ι.Α.Ε. έναντι ποσού 2,18 εκ. ευρώ ανακοίνωσε η εταιρεία Euromedica.

Η Ιπποκράτης Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ι.Α.Ε. λειτουργεί διαγνωστικό κέντρο στη Νίκαια Αττικής, σε μισθωμένο ακίνητο επιφανείας 2.000 τ.μ., και διαθέτει τα εξής τμήματα και υπηρεσίες: μικροβιολογικό, ακτινολογικό, αξονικό τομογράφο, υπερήχων, πυρηνικής ιατρικής, τεστ κοπώσεως, holter, πόρωσης, μαστογραφίας, γαστρεντερολογικό, νευρολογικό, πνευμονολογικό, κυτταρολογικό, ορθοπαντογράφο, ΗΜΓ και ΗΚΓ.

Η Ιπποκράτης Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ι.Α.Ε. συμμετέχει κατά 85% στην εταιρία Ιπποκράτης Μαγνητική Τομογραφία Α.Ε., η οποία εκμεταλλεύεται έναν μαγνητικό τομογράφο και στεγάζεται στο ίδιο ακίνητο με την Ιπποκράτης Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ι.Α.Ε.

Με την παραπάνω συμμετοχή, η Εuromedica ανεβάζει τον αριθμό του δικτύου διαγνωστικών κέντρων στην Αττική σε 17 (δύο εκ των οποίων θα ξεκινήσουν σύντομα τη λειτουργία τους) και πανελλαδικά σε 39, με ακόμη 5 στη Θεσσαλονίκη πλέον του εργαστηρίου ΕΥΡΩΓΕΝΕΤΙΚΗ, 2 στην Κρήτη, 3 στο Βόλο και από ένα σε Λάρισα, Πτολεμαϊδα, Κοζάνη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα, Κόρινθο, Μυτιλήνη, Κατερίνη, Καστοριά και Καβάλα.