Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2008 12:23

Στη Μ. Βρετανία ο Γ. Αλογοσκούφης

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα, επικεφαλής ελληνικής αντιπροσωπείας, για τη Μεγάλη Βρετανία, όπου θα συμμετάσχει στο ετήσιο οικονομικό και επενδυτικό συνέδριο για την ελληνική οικονομία που οργανώνει το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Τον Υπουργό συνοδεύουν ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Λουκάς Παπάζογλου, η οικονομική σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ελένη Λουρή και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων κ. Πλούταρχος Σακελλάρης. Σήμερα το βράδυ, ο κ. Αλογοσκούφης θα είναι ομιλητής σε δείπνο που διοργανώνει η Hellenic Bankers Association με θέμα τις εξελίξεις στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση που θα γίνει στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, με θέμα: «Παγκοσμιοποίηση και Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Μοντέλο».

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, θα είναι ομιλητής στο συνέδριο του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέμα τον οικονομικό ρόλο της Ελλάδας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Μεγάλη Βρετανία, ο κ. Αλογοσκούφης θα δώσει συνεντεύξεις στα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα CNBC Europe και BBC World TV.