Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2008 13:09

Νέο επενδυτικό προϊόν από την ING Ελλάδος

Ένα νέο επενδυτικό και ασφαλιστικό προϊόν Unit Linked, το οποίο συνδυάζει ασφάλιση ζωής και επένδυση συνδεδεμένη με ένα χαρτοφυλάκιο 20 επιλεγμένων διεθνών μετοχών υψηλής κεφαλαιοποίησης (Blue Chips) – το ING 300 – προσφέρει η ING Ελλάδος.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων λήγει στις 4 Απριλίου 2008.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το ING 300 είναι ένα προϊόν εφάπαξ καταβολής ασφαλίστρου, διάρκειας 10 ετών, που συνδέεται με τις Διεθνείς Χρηματαγορές και παρέχει στους ασφαλισμένους τη σιγουριά της επαγγελματικής διαχείρισης της ING.

Το ποσό επένδυσης κυμαίνεται ανάμεσα σε €5.000-€100.000, ενώ παρέχεται προστασία του αρχικού κεφαλαίου επένδυσης στη λήξη του προγράμματος κατά 100%.

«Βασικό πλεονέκτημα του ING 300 είναι η δυνατότητα πληρωμής μέχρι και 300% της αρχικής επένδυσης στο τέλος της δεκαετίας καθώς επίσης και η εξειδικευμένη διαχείριση του κεφαλαίου από έναν Οργανισμό καταξιωμένο διεθνώς στις επενδύσεις. Τέλος, το πρόγραμμα προσφέρει στους ασφαλισμένους εβδομαδιαία αποτίμηση σε όλη τη διάρκεια του καθώς επίσης και φορολογική απαλλαγή», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της ING.