Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2008 14:09

Αντώναρος: Η κυβέρνηση κάνει ό,τι χρειάζεται για να εξασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή

Η κυβέρνηση είναι εκείνη που κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να εξασφαλιστεί ακριβώς η κοινωνική συνοχή, υπογράμμισε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, σημειώνοντας πως αυτό είναι ένας από τους βασικούς, αν όχι ο βασικότερος, στόχος της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

«Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι όλοι οι Έλληνες σε βάθος χρόνου, θα μπορούν να έχουν μία αξιοπρεπή σύνταξη και τα μέσα διαβίωσης που θα εξασφαλίσουν σε εκείνους, τα παιδιά τους και τις οικογένειές τους ένα καλό τρόπο να συνεχίσουν τη ζωή τους», τόνισε ο κ. Αντώναρος ενώ ερωτηθείς αν θα υπάρξουν βελτιώσεις στο κείμενο του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, είπε:

« Όσο διαρκεί η κοινοβουλευτική διαδικασία για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, η κυβέρνηση εάν υπάρξουν βελτιωτικές προτάσεις, αν υπάρχει κάποιο κενό, αν κάτι έχει διαφύγει της προσοχής των συντακτών του νομοσχεδίου, θα το λάβει σοβαρά υπόψη της».

Τέλος, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για την κοινωνική αναταραχή με αφορμή το ασφαλιστικό.