Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2008 11:20

ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση της ΝΔ ξεπουλάει όσο-όσο τη δημόσια περιουσία»

Για «ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας» κατηγόρησε την κυιβέρνηση η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κατά την επίσκεψή της στο Μέγαρο του ΟΤΕ, όπου οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν συγκέντρωση-κατάληψη.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ ξεπουλάει όσο-όσο τη δημόσια περιουσία. Το είδαμε στη ΔΕΗ και στα λιμάνια, το βλέπουμε τώρα στον ΟΤΕ», τόνισε η κ. Ξενογιαννακοπούλου και πρόσθεσε:

«Οι δηλώσεις του κ. Αλογοσκούφη αποκαλύπτουν την υποκρισία και τη συμπαιγνία μιας προδιαγεγραμμένης πορείας εκποίησης του ΟΤΕ, με την πλήρη συναίνεση της κυβέρνησης». «Αυτό -υποστήριξε- αποτελεί έγκλημα εις βάρος της ανάπτυξης και του δημόσιου συμφέροντος, αλλά και μείζον σκάνδαλο, καθώς με αδιαφανείς διαδικασίες επωφελείται ο μεσάζων, έναντι του οποίου υποτίθεται ότι ήθελε να θωρακίσει τον ΟΤΕ η κυβέρνηση, με την τροπολογία που έφερε πριν μερικούς μήνες και για την οποία από τότε είχαμε πει ότι είναι προσχηματική».

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου εξέφρασε τη συμπαράσταση του ΠΑΣΟΚ στους εργαζομένους και όπως είπε, μαζί «θα βρεθούν απέναντι σε κάθε προσπάθεια αφελληνισμού του ΟΤΕ και εκποίησης της δημόσιας περιουσίας».