Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2000 14:47

ΧΑΑ: Εταιρικές πράξεις

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ε

Εισάγονται εκ νέου προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α.Α. οι 70.926.000 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ε., η διαπραγμάτευση των οποίων είχε προσωρινά ανασταλεί.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε

Οι μετοχές της εταιρίας ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 1 νέα (ΚΟ) μετοχή για κάθε 8,3356 παλαιές (ΚΟ) μετοχές. Επιπλέον εκδίδονται 15.794.000 νέες (ΚΟ) μετοχές, οι οποίες διατίθενται αποκλειστικά στους μετόχους της εταιρίας ‘ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ’. Οι παραπάνω εταιρικές μεταβολές προέκυψαν λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ‘ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ’ απο την εταιρία ‘ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.’

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ

Οι μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 1 νέα (ΚΟ) μετοχή για κάθε 5 παλαιές (ΚΟ) μετοχές. Δικαίωμα συμμετοχής στην ενλόγω αύξηση έχουν επιπλέον 98.956 μετοχές που προέκυψαν απο μετατροπή, μέχρι 6.12.2000, ομολογιών Ομολογιακού Δανείου της Τράπεζας.