Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 05 Μαΐου 2008 17:11

Κ. Χατζηδάκης: Κρίσιμη εβδομάδα για τις εξελίξεις στον ΟΤΕ

Από τις μέχρι στιγμής διαπραγματεύσεις για τον ΟΤΕ έχει προκύψει μια ισορροπημένη συμφωνία, βάσει της οποίας το Δημόσιο έχει σημαντικά δικαιώματα για τα σημαντικά θέματα εθνικής σημασίας, θα υπηρετεί το συμφέρον του Οργανισμού, των εργαζομένων και των Ελλήνων καταναλωτών.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Κωστής Χατζηδάκης.

Από τις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις για τον ΟΤΕ έχει προκύψει μια ισορροπημένη συμφωνία, βάσει της οποίας το Δημόσιο έχει σημαντικά δικαιώματα για τα σημαντικά θέματα εθνικής σημασίας, θα υπηρετεί το συμφέρον του Οργανισμού, των εργαζομένων και των Ελλήνων καταναλωτών.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Κωστής Χατζηδάκης, σημειώνοντας πως στόχος των συνεχιζόμενων συνομιλιών με την Deutsche Telekom είναι η υπογραφή μιας συμφωνίας που θα θωρακίζει τον ΟΤΕ, ενώ χαρακτήρισε κρίσιμη την τρέχουσα εβδομάδα.

Ερωτηθείς για τη διασφάλιση των εργαζομένων στον Οργανισμό τόνισε πως «ισχύουν οι ελληνικοί νόμοι και θα υπάρχει πάντα στενή διαβούλευση ανάμεσα στην κυβέρνηση και στο μάνατζμεντ του ΟΤΕ, το οποίο θα είναι και της δικής μας αποδοχής».