Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 20 Μαΐου 2008 18:04

Ο Simon Jukes νέος CEO στην HSBC Ελλάδος

Ο κ. Simon Jukes θα είναι από τις 2 Ιουνίου 2008 ο νέος Chief Executive Officer (CEO) στην ΗSBC Ελλάδος, στη θέση του απερχόμενου κ. Μathew Βosrock.

Ο κ. Simon Jukes θα είναι από τις 2 Ιουνίου 2008 ο νέος Chief Executive Officer (CEO) στην ΗSBC Ελλάδος, στη θέση του απερχόμενου κ. Μathew Βosrock, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του Deputy Chief Executive Officer στην HSBC Καναδά.

O νέος CEO HSBC Ελλάδας κ. Simon Jukes έχει πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της Επιχειρηματικής Τραπεζικής στην Κορέα και τη Β. Αμερική καθώς και στον τομέα Στρατηγικής Συγχωνεύσεων και Εξαγορών (Mergers & Acquisitions) σε Χονγκ Κόνγκ και Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο κ. Simon Jukes, o οποίος μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στα κεντρικά γραφεία της HSBC στο Λονδίνο, εκτελώντας χρέη υπεύθυνου στρατηγικής για τον Chief Operating Officer του Ομίλου, ήταν υπεύθυνος για τη χάραξη και εκπόνηση στρατηγικής στους τομείς Group Management Office, Group Transaction Banking, Group Operations, Property and Purchasing, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω ανάπτυξη της HSBC διεθνώς.