Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2008 13:17

Newsphone: Προς αγορά ιδίων μετοχών

Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ενέκρινε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Newsphone Hellas στις 27 Ιουνίου 2008. Ειδικότερα, η εταιρεία δύναται να προβεί σε αγορά ιδίων μετοχών μέσα σε διάστημα 24 μηνών από την απόφαση της ΓΣ, δηλαδή έως την 26 Ιουνίου 2010.

Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ενέκρινε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Newsphone Hellas στις 27 Ιουνίου 2008.

Ειδικότερα, η εταιρεία δύναται να προβεί σε αγορά ιδίων μετοχών μέσα σε διάστημα 24 μηνών από την απόφαση της ΓΣ, δηλαδή έως την 26 Ιουνίου 2010.

Ο μέγιστος αριθμός των ιδίων μετοχών που δύνανται να αποκτηθούν από την εταιρεία συμπεριλαμβανομένων και των ιδίων μετοχών που έχουν ήδη αποκτηθεί δεν θα υπερβαίνει το 10% του εκάστοτε συνολικού αριθμού των μετοχών της εταιρείας

Σύμφωνα με τη Newsphone, η απόκτηση των ανωτέρω ιδίων μετοχών θα γίνει με ανώτατη τιμή τα πέντε ευρώ ανά μετοχή και κατώτατη τιμή ανά μετοχή την εκάστοτε ονομαστική αξία της μετοχής της εταιρείας, που σήμερα ανέρχεται σε 0,30 ευρώ ανά μετοχή.