Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2000 19:24

ΧΑΑ: Aποφάσεις

Το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο της κάτωθι εισηγμένης εταιρείας:

ΑΘΗΝΑΙΑ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας MULTIRAMA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε:

Η απορροφώσα εταιρεία ΑΘΗΝΑΙΑ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 3.112.654 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές, οι οποίες θα δοθούν στους μετόχους της απορροφώμενης MULTIRAMA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.

Επίσης, το δ.σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

- την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Παράλληλη Αγορά των 17.829.260 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

- την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 10.352.560 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, της εταιρίας, Ο. ΔΑΡΙΓΚ & ΣΙΑ Α.Β.Ν.Ε..