Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2008 10:25

Intralot: Βραβείο «Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης» από το ΕΒΕΑ

Με το βραβείο «Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης», το οποίο αποδίδεται σε εταιρείες για τις οποίες η έρευνα και η ανάπτυξη αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, τιμήθηκε η Intralot από το ΕΒΕΑ, στις 7 Ιουλίου.

Με το βραβείο «Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης», το οποίο αποδίδεται σε εταιρείες για τις οποίες η έρευνα και η ανάπτυξη αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, τιμήθηκε η Intralot από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στις 7 Ιουλίου.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Σήμερα η INTRALOT είναι η μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική εταιρεία. Η ελληνικότητα προσδιορίζεται από τρία βασικά χαρακτηριστικά, τη φορολογική έδρα, την εταιρική κουλτούρα, η οποία χαρακτηρίζεται κατά κύριο λόγο από την εθνικότητα του βασικού management της εταιρείας και τέλος, τον τόπο όπου παράγεται η τεχνογνωσία και στον οποίο δημιουργούνται και σχεδιάζονται τα νέα προϊόντα. Η INTRALOT παράγει τεχνολογία στην Ελλάδα με περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους και από εδώ την εξάγει σε όλον τον κόσμο. Σε αυτούς τους Έλληνες επιστήμονες αφιερώνεται αυτό το βραβείο».