Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2000 14:42

ΧΑΑ: Εταιρικές πράξεις

ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.

Παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων (ΜΗΧΚΔ, ΜΗΧΠΔ) της εταιρίας ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε., που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και διαγράφονται από τον ηλεκτρονικό πίνακα συναλλαγών του Χ.Α.Α.

ΤΕΞΑΠΡΕΤ Α.Ε

Οι μετοχές της εταιρίας ΤΕΞΑΠΡΕΤ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α. χωρίς το μέρισμα χρήσεως 1/7/1999-30/6/2000, δρχ. 4,79 ανά μετοχή.

ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΑΦΟΙ Μ. ΤΡΑΥΛΟΥ Α.Ε.Τ.Ε.

Οι μετοχές της εταιρίας ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΑΦΟΙ Μ. ΤΡΑΥΛΟΥ Α.Ε.Τ.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α.Α.: α) χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, σε αναλογία 5 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 10 παλαιές (ΚΟ) μετοχές, με τιμή διάθεσης μετοχής δρχ. 750, β) Επιπλέον, εκδίδονται 13.616.460 (ΚΟ) μετοχές με τιμή διάθεσης μετοχής δρχ. 750, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ: α) των πιστωτριών τραπεζών και β) των κ.κ. Π. Πανούση, Κ. Τσέλου και Κ. Κούτλα. Η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος προτίμησης στην ενλόγω αύξηση θα ανακοινωθεί προσεχώς δια του τύπου. (Διευκρινίζεται οτι δεν πραγματοποιείται προσαρμογή τιμής δεδομένου ότι η χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής είναι μικρότερη από την τιμή διάθεσης των νέων μετοχών).