Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2008 14:05

Ο Αλ. Δούκας νέος πρόεδρος του ΙΠΕ

Ο κ. Αλέξανδρος Δούκας, της Γερμανός ΑΕΒΕ, εξελέγη νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ).

Ο κ. Αλέξανδρος Δούκας, της Γερμανός ΑΕΒΕ, εξελέγη νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ).

Στο νέο δ.σ. του Ι.Π.Ε., που αναδείχθηκε από τη γενική συνέλευση της 23ης Ιουνίου 2008 με τριετή θητεία και συγκροτήθηκε σε σώμα στις 8 Ιουλίου 2008, εξελέγησαν επίσης αντιπρόεδρος ο κ. Λάμπρος Γιαννούχος της Alumil Α.Ε., γραμματέας ο κ. Δημήτριος Παπανικητόπουλος της Response S.A., ταμίας ο κ. Τζώρτζης Κανακάρης της Diageo Hellas S.A. και μέλη οι κ.κ. Ιωάννης Γκολέμης της BDF Hellas S.A., Γεώργιος Ευσταθίου της ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ AE, Κυριάκος Κοφινάς της Adidas SA, Θεόδωρος Λιακόπουλος της Johnson & Johnson S.A., Ιωάννης Μποζοβίτης της Practiker Α.Ε., η κ. Μαρία Ξενάκη της ICAP S.A. και ο κ. Κωνσταντίνος Χουλιαράκης της D.K. Houliarakis Sons.

Ο νέος πρόεδρος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, κ. Αλέξανδρος Δούκας, αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε ότι, η νέα διοίκηση του φορέα θα επιδιώξει την ενίσχυση του ρόλου των πωλήσεων στην επιτυχή διάθεση των προϊόντων και υπηρεσιών, την αναβάθμιση των υποδομών εκπαίδευσης των υποψηφίων πωλητών και την πιστοποίηση των γνώσεων και ικανοτήτων τους.