Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2008 15:27

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του υπ. Τουρισμού στο Σούνιο

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στις τουριστικές εγκαταστάσεις στο Σούνιο πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης ¶ρης Σπηλιωτόπουλος.

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στις τουριστικές εγκαταστάσεις στο Σούνιο πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης ¶ρης Σπηλιωτόπουλος. Κατά τη θερινή περίοδο τον αρχαιολογικό χώρο στο Σούνιο επισκέπτονται ημερησίως περίπου 6.000 άτομα.

Όπως δήλωσε ο υπουργός, η επίσκεψη είχε τόσο ουσιαστικό όσο και συμβολικό χαρακτήρα, γιατί θέλησε να διαπιστώσει την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών, αλλά και την ακολουθούμενη τιμολογιακή πολιτική και το κατά πόσο υπάρχουν φαινόμενα αισχροκέρδειας. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος εξέφρασε τη βούληση του υπουργείου να πατάξει τέτοια φαινόμενα, ζητώντας ταυτόχρονα τη βοήθεια των πολιτών. Προς αυτή την κατεύθυνση τίθεται στην υπηρεσία των πολιτών και η τηλεφωνική γραμμή 1572. «Ανοχή δεν θα υπάρξει», τόνισε ο υπουργός.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Σπηλιωτόπουλος στηλίτευσε το γεγονός ότι η καντίνα που βρίσκεται εκεί, δεν ήταν ανοικτή, κάνοντας λόγο για "απαράδεκτο γεγονός" και ζήτησε από το γενικό γραμματέα Καταναλωτή Γιάννη Οικονόμου, που τον συνόδευε στην επίσκεψη, να διερευνήσει το θέμα.

Πηγή ΑΠΕ