Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 06 Αυγούστου 2008 15:23

Ασπίς Πρόνοια: Ανοδικοί ρυθμοί στην παραγωγή ασφαλίστρων

«Με ιδιαίτερα ανοδικούς ρυθμούς κινήθηκαν τα παραγωγικά μεγέθη του Ομίλου ΑΣΠΙΣ για το πρώτο εξάμηνο του 2008», επισημαίνει η Ασπίς Πρόνοια σε σημερινή ανακοίνωσή της. Σύμφωνα με τα επίσημα συγκεντρωτικά στοιχεία παραγωγής των ακαθάριστων εγγεγραμμένων ασφαλίστρων που ανακοίνωσε η ΕΠ.Ε.Ι.Α., ο όμιλος Ασπίς εξακολουθεί και διατηρεί τη δεύτερη θέση σε παραγωγή στο σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών.

«Με ιδιαίτερα ανοδικούς ρυθμούς κινήθηκαν τα παραγωγικά μεγέθη του Ομίλου ΑΣΠΙΣ για το πρώτο εξάμηνο του 2008», επισημαίνει η Ασπίς Πρόνοια σε σημερινή ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρει, σύμφωνα με τα επίσημα συγκεντρωτικά στοιχεία παραγωγής των ακαθάριστων εγγεγραμμένων ασφαλίστρων που ανακοίνωσε η Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠ.Ε.Ι.Α.), ο όμιλος Ασπίς εξακολουθεί και διατηρεί τη δεύτερη θέση σε παραγωγή στο σύνολο των ασφαλιστικών εταιρειών.

Συγκεκριμένα, οι τρεις ασφαλιστικές εταιρείες του Ομίλου (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ & COMMERCIAL VALUE) συγκέντρωσαν παραγωγή ασφαλίστρων 276.601.820,47 ευρώ, καταλαμβάνοντας μερίδιο αγοράς 9,99%, αυξημένο σχεδόν κατά μία μονάδα από τα αποτελέσματα του 2007.