Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2001 15:28

ΧΑΑ: Aνακοινώσεις

ΑΘΗΝΑΙΑ Α.Ε.

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι οι 3.112.654 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές της εταιρίας που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας λόγω της συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας MULTIRAMA S.A. από την ΑΘΗΝΑΙΑ Α.Ε., που αποφασίσθηκε από την Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 11/10/2000 θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των μετοχών στο Σ.Α.Τ. την 22/1/2001. Από την ίδια ημερομηνία θα αρχίσει η διαπραγμάτευση των νέων αυτών μετοχών στο Χ.Α.Α. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο υφίστανται μέτοχοι που διαπιστώσουν, κατά την άνω ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων άϋλων μετοχών, ότι δεν έχουν πιστωθεί οι νέες μετοχές που δικαιούνται στη μερίδα τους και το λογαριασμό αξιών Σ.Α.Τ., παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρία προσκομίζοντας ταυτόχρονα το αντίγραφο της ενεργούς μερίδας που διατηρούν στο Σ.Α.Τ. Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στον αρμόδιο κ. Κωνσταντίνο Καραφωτάκη (τηλ. 62.97.412).

INFORMER Α.Ε.

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι κατά την Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, την 15/1/2001 αποφασίστηκε:

1. Η θέσπιση προγράμματος διαθέσεως δικαιωμάτων προαίρεσης 700.000 μετοχών στους εργαζόμενους της εταιρίας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/20. Στο πρόγραμμα αυτό μπορεί να συμμετάσχουν, όπως προβλέπεται και από τον σχετικό νόμο, και τα μέλη του Δ.Σ. Ειδικά σε ότι αφορά όμως τα μέλη του Δ.Σ. η Γ.Σ. αποφάσισε ότι θα μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα υπό την προϋπόθεση ότι αυτά δεν κατέχουν μετοχές πάνω από το 1% επί του συνολικού αριθμού των μετοχών της εταιρίας. Η τιμή διάθεσης ορίστηκε σε 2.000 δρχ. ανά δικαίωμα προαίρεσης αγοράς μετοχής.

2. Τροποποίηση όλων των άρθρων του Καταστατικού της εταιρίας με αλλαγή της αρίθμησης και των διατάξεων αυτού με σκοπό την προσαρμογή του στον Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει, κατάργηση άρθρων και κωδικοποίηση του καταστατικού μετά τις τροποποιήσεις σε ενιαίο κείμενο.

ΡΑΔΙΟ Α. ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Ε.Ε.Α.Ε.

Η εταιρία ΡΑΔΙΟ Α. ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Ε.Ε.Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Εν συνεχεία σχετικών δημοσιευμάτων οικονομικών και πολιτικών εφημερίδων ενημερώνουμε τους μετόχους μας ότι κατά την Εκτακτη Γενική Συνέλευση της 24/1/2001 που θα γίνει στα γραφεία της εταιρίας μας θα ανακληθούν οι αποφάσεις της από 29/3/2000, που αφορούσαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας μας και όχι ως εκ παραδρομής αναφέρθει ότι θα ληφθούν αποφάσεις για αύξηση.›

ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α. σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ› της 17/1/2001, με τίτλο ‘Λαμπρόπουλος: Προχωρεί το deal με τον Κλαουδάτο’, η εταιρία ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Επιβεβαιώνουμε το περιεχόμενο του πιο πάνω δημοσιεύματος.›

ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΣ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΣ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. με επιστολή του προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί ότι την 15/1/2001 στα πλαίσια της παρ. 1 του άρθρου 8 της 5/204/14.11.2000 απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (ΦΕΚ Β’ 1487/6-12-2000) ο κ. Κωνσταντίνος Λούλης του Νικολάου με την ιδιότητά του ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας γνωστοποίησε σε αυτό την πρόθεσή του να αποκτήσει εντός του Ιανουαρίου 2001 και μέσω του Χ.Α.Α. μέχρι 100.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΣ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. Οι ανωτέρω συναλλαγές θα γίνουν μέσω της INTERSEC – ΔΙΕΘΝΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Χ.Ε.

CONNECTION Α.Ε.Β.Ε.Ε.

Α/ Σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 1 της αρ. 5/204/14.11.2000 Απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η κ. Ζηνοβία Τζιούφα, υπό την ιδιότητα της μετόχου της εταιρίας CONNECTION Α.Ε.Β.Ε.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί ότι προτίθεται να προβεί σε συναλλαγές επί μετοχών της ως άνω εταιρίας ως εξής:

Επωνυμία εκδότριας εταιρίας: CONNECTION Α.Ε.Β.Ε.Ε.

Είδος μετοχών: Κοινές ανώνυμες

Μέτοχος που προβαίνει στην αναγγελία: Ζηνοβία Τζιούφα

Είδος πράξης: Πώληση

Επιδιωκόμενος όγκος συναλλαγών: 1.000.000 μετοχές

Χρονικό διάστημα διενέργειας: 3/1/2001 – 31/3/2001

ΕΠΕΥ: ΣΑΡΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ, ΑΧΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ. Οι συναλλαγές που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο της παρούσας προαναγγελίας, δεν σχετίζονται με τις επενδυτικές προθέσεις άλλων φυσικών ή νομικών προσώπων που ενεργούν συντονισμένα με τον ως άνω μέτοχο.

Β/ Σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 1 της αρ. 5/204/14.11.2000 Απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο κ. Σταύρος Ν. Τζιούφας, υπό τις ιδιότητες α) του μέλους Δ.Σ. και β) του μετόχου με ποσοστό συμμετοχής άνω του 20% της εταιρίας CONNECTION Α.Ε.Β.Ε.Ε. με επιστολή του προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί ότι προτίθεται να προβεί σε συναλλαγές επί μετοχών της ως άνω εταιρίας ως εξής:

Επωνυμία εκδότριας εταιρίας: CONNECTION Α.Ε.Β.Ε.Ε.

Είδος μετοχών: Κοινές ανώνυμες

Μέτοχος που προβαίνει στην αναγγελία: Σταύρος Ν. Τζιούφας

Είδος πράξης: Αγορά

Επιδιωκόμενος όγκος συναλλαγών: 500.000 μετοχές

Χρονικό διάστημα διενέργειας: 3/1/2001 – 31/3/2001

ΕΠΕΥ: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ, ΣΑΡΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ, ΑΧΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ.

ΑΒΑΞ Α.Ε.

Η εταιρία ΑΒΑΞ Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί ότι όπως την ενημέρωσε η μέτοχός της εταιρία J & P OVERSEAS Ltd, προτίθενται κατά το μήνα Ιανουάριο 2001 να προβεί μέσω Χ.Α.Α. στην αγορά μέχρι 100.000 μετοχών της εταιρίας ΑΒΑΞ Α.Ε. Οι εν λόγω αγορές θα γίνουν μέσω της TELESIS ΑΧΕ.

INFORMATICS H/Y Α.Ε.Β.Ε.

- Ο κ. Γκιώνης Γιώργος, με επιστολή του προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί ότι είναι μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας INFORMATICS H/Y Α.Ε.Β.Ε. και κατέχει ποσοστό πάνω από 10% των μετοχών της εταιρίας. Προτίθεται να προβεί σε συναλλαγές στο Χ.Α.Α. με αντικείμενο τις μετοχές της εταιρίας μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

- Η κα Κοντοδήμου Καρίν Ανν Μαρί Ζοζέ, με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί ότι είναι μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας INFORMATICS H/Y Α.Ε.Β.Ε. και κατέχει ποσοστό πάνω από 10% των μετοχών της εταιρίας. Προτίθεται να προβεί σε συναλλαγές στο Χ.Α.Α. με αντικείμενο τις μετοχές της εταιρίας μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

- Ο κ. Κοντοδήμος Γιώργος, με επιστολή του προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί ότι είναι μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας INFORMATICS H/Y Α.Ε.Β.Ε. και κατέχει ποσοστό πάνω από 10% των μετοχών της εταιρίας. Προτίθεται να προβεί σε συναλλαγές στο Χ.Α.Α. με αντικείμενο τις μετοχές της εταιρίας μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

ΕΣΚΙΜΟ Α.Β.Ε.

Η εταιρία Β. ΖΟΥΛΟΒΙΤΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Το ποσοστό μας που ελέγχει η ως άνω εταιρία στην ΕΣΚΙΜΟ Α.Β.Ε. είναι 13,26% των κοινών μετοχών. Σας γνωρίζουμε ότι, η πρόθεση της εταιρίας μας είναι να αυξήσει το ποσοστό της τον Ιανουάριο του 2001 και να φτάσει υπό τον έλεγχο της το 15% της ως άνω εταιρίας.›

GOODY’S Α.Ε.

Η εταιρία GOODY’S Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

«1) Στις 29/12/2000 η εταιρία μας GOODY’S Α.Ε. κατέβαλε το ποσό των 354.585.100 για την συμμετοχή της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής της εταιρίας ΦΛΟΚΑ Α.Ε. Η εταιρία ΦΛΟΚΑ Α.Ε. με απόφαση της από 25/11/2000 Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης αύξησε το μετοχικό της κεφάλαιο κατά το ποσό των 400.000.000 δρχ. με την έκδοση 4.000.000 νέων ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 100 δρχ. κάθε μία. Η εταιρία μας GOODY’S Α.Ε. κατέβαλε πέρα από την αναλογία της 329.585.100 και επιπλέον το ποσό των 25.000.000 δρχ. λόγω της μη συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσοστό της η θυγατρική εταιρία Σ. ΝΕΝΔΟΣ Α.Ε. Ετσι, η εταιρία μας GOODY’S Α.Ε., μετά την αύξηση κατέχει συνολικά 18.706.769 μετοχές ήτοι ποσοστό συμμετοχής 83,5124% από 82,3963% που είχε πριν την αύξηση.

2) Στις 12/1/2001 η εταιρία μας GOODY’S Α.Ε. και η εταιρία TELEPIZZA S.A. υπέγραψαν το καταστατικό της εταιρίας TELEPIZZA ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Στην TELEPIZZA ΕΛΛΑΣ Α.Ε. συμμετέχει η εταιρία μας με ποσοστό συμμετοχής 40% και η TELEPIZZA S.A. με ποσοστό 60%. Η έδρα της εταιρίας είναι η Αθήνα, το μετοχικό κεφάλαιο είναι 500.000.000 δρχ. και η διάρκεια του νομικού προσώπου 50 χρόνια.›

FLEXOPACK Α.Ε.Β.Ε.

Η Διοίκηση της εταιρίας FLEXOPACK Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι στις 16/1/2001 απέκτησε το 50% των μετοχών της βιομηχανίας πλαστικών ΑΦΟΙ Δ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε.Β.Ε. Η ΑΦΟΙ Δ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε.Β.Ε., ή INOVA Α.Ε., όπως είναι ο διακριτικός της τίτλος, είναι εξειδικευμένη βιομηχανία και δραστηριοποιείται στην παραγωγή ειδικών υλικών συσκευασίας.

ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ Α.Ε.

Η εταιρία ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ Α.Ε., σε εφαρμογή της απόφασης 5/204/14-11-2000 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

«α) Η εταιρία μας συμμετείχε, κατά ποσοστό 50%, στην ίδρυση ελληνικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία INTRAMULTIMEDIA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ, ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, η οποία ασχολείται με τη δημιουργία και διάθεση έργων ήχου και εικόνας.

β) Η εταιρία μας προέβη στην εξαγορά ποσοστού 30% των μετοχών της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ, η οποία ασχολείται με την ανάπτυξη προϊόντων πληροφορικής.

γ) Η εταιρία μας συμμετείχε, κατά ποσοστό 10,56%, στην ίδρυση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΧΩΡΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, η οποία ασχολείται με τη μελέτη και παρακολούθηση των αγορών των τηλεπικοινωνιών των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

ζ) Η εταιρία μας συμμετείχε, κατά ποσοστό 80% στην ίδρυση εταιρίας περιορισμένης ευθύνης στην Ιορδανία με την επωνυμία INTRASOFT JORDAN, η οποία ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία λογισμικού.

δ) Η εταιρία μας απέκτησε ποσοστό 20% του μετοχικού κεφαλαίου της τούρκικης εταιρίας πληροφορικής με την επωνυμία GANTEK Bilgisajar Danimaslik Serrvis Tic A.S.

ε) Η εταιρία μας προέβη στην αγορά πρόσθετων οικοπέδων συνολικής έκτασης 1.772,5 τ.μ. στην Παιανία Αττικής, με στόχο την ανέγερση ιδίων κτιριακών εγκαταστάσεων.›

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.

Με βάση την 5/204/14.11.2000 απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα κάτωθι: «Η θυγατρική του ομίλου μας EUROSTAR ATEBE, πρόκειται να συμμετάσχει με ποσοστό 70% στο μετοχικό κεφάλαιο της νεοϊδρυθείσας εταιρίας ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε., που δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής τουριστικών υπηρεσιών.›

ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε.

Η εταιρία ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Από τον Αύγουστο του 2000 που εισήχθει στο Χ.Α.Α., ολοκλήρωσε τη δημιουργία τριών νέων καταστημάτων λιανικής πώλησης σύμφωνα με το Ενημερωτικό Δελτίο. Τα καταστήματα αυτά λειτούργησαν με πολύ καλά αποτελέσματα και σύμφωνα με τους στόχους που είχαν τεθεί. Επίσης μηδενίστηκε και ο τραπεζικός δανεισμός της. Η εταιρία κατέληξε σε συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας για την Ελλάδα, με Γαλλική εταιρία που διαθέτει δίκτυο καταστημάτων γυναικείας ένδυσης, με την επωνυμία VICTOIRE και από τον Οκτώβριο του 2001 στα καταστήματα της DUR ESCAPE LAND θα πωλείται και η συλλογή γυναικείων ενδυμάτων, με αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων και των κερδών της. Επίσης ετοιμάζεται νέα ανταγωνιστική συλλογή ανδρικής ένδυσης υψηλών προδιαγραφών, που θα διατίθεται στην Ελληνική και ξένη αγορά με νέα Φίρμα. Οσον αφορά το επενδυτικό της πρόγραμμα για το έτος 2001, αυτό θα εφαρμοστεί σύμφωνα με το Ενημερωτικό Δελτίο που προβλέπει τη δημιουργία τριών ακόμα καταστημάτων στην Ελλάδα. Τέλος τα κέρδη προ φόρων της χρήσης 2000 είναι ικανοποιητικά και θα ξεπεράσουν τα 425 εκ. δρχ. έναντι 381 εκ. της προηγούμενης χρήσης.›

INTERINVEST Α.Ε.Ε.Χ.

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι κατά την Εκτακτη Γενική της Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στις 10/1/2001, δεν ελήφθη απόφαση για το 1ο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης (Αγορά ιδίων μετοχών για τη στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής της εταιρίας – άρθρο 69 του Ν. 1969/91 και άρθρο 16 παρ. 5 του Κ.Ν. 2190/1920) δεδομένου ότι δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη από τον νόμο απαρτία των 3/4 (συγκεντρώθηκαν μέτοχοι εκπροσωπούντες το 46%).

ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΟΤΤΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι την 17/1/2001 πραγματοποιήθηκε η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του ακόλουθου θέματος: Τροποποίηση της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (Απόφαση Ε.Γ.Σ. 6/10/1999) και έγκριση του σχετικού τροποποιημένου πίνακα διάθεσης. Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την τροποποίηση της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που είχε αποφασίσει η Εκτακτη Γενική Συνέλευση της 6/10/1999 και ενέκρινε τον παρακάτω τροποποιημένο πίνακα διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων:

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ: Δημιουργία Εταιρίας επενδύσεων χαρτοφυλακίου 920 εκατ. δρχ., Αγορά νέων σκαφών 1.733 εκατ. δρχ., Αγορά μετρίου μεγέθους κρουαζιερόπλοιου 10 εκατ. δρχ., Συμμετοχή με μειοψηφία σε εταιρία διαχείρισης νέων μαρινών 20 εκατ. δρχ., Συμμετοχή σε ξενοδοχειακές μονάδες 500 εκατ. δρχ., Εξαγορά της KAL ΑΕΡΟΠΛΟΙΑ Α.Ε. 2.105 εκατ. δρχ., Δαπάνες έκδοσης 62 εκατ. δρχ., Σύνολο: 5.350 εκατ. δρχ.

INFORMATICS Η/Υ Α.Ε.Β.Ε.

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, την 28/12/2000 αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά δρχ. 1.199.220.000 (ΕΥΡΩ 3,519.354) με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών υπέρ το άρτιον και έκδοση 11.992.200 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας δρχ. 100 (ΕΥΡΩ 0,29) η κάθε μία. Οι νέες δωρεάν μετοχές θα διανεμηθούν στους δικαιούχους σε αναλογία 3 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 2 παλαιές. Οι δικαιούχοι της εν λόγω αύξησης είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας κατά το τέλος της συνεδρίασης του Χ.Α.Α. της 19/1/2001. Η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το ανωτέρω δικαίωμα από την 22/1/2001 στο Χ.Α.Α. Οι νέες μετοχές θα έχουν άϋλη μορφή και θα πιστωθούν στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των μετοχών στο Σ.Α.Τ. με νεότερη ανακοίνωση της εταιρίας.