Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2008 14:30

ΠΑΣΟΚ: Υπουργικά ευχολόγια για την περιουσία των Ταμείων

Για ευχολόγια και δεκάλογους χωρίς αντίκρισμα του υπουργείου Απασχόλησης κάνει λόγο η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, με αφορμή την απόφαση του υπουργείου για τη διαχείριση της περιουσίας των νέων ασφαλιστικών Ταμείων

Για ευχολόγια και δεκάλογους χωρίς αντίκρισμα του υπουργείου Απασχόλησης κάνει λόγο η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, με αφορμή την απόφαση του υπουργείου για τη διαχείριση της περιουσίας των νέων ασφαλιστικών Ταμείων http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/10/10/1575369.htm .

«Πρόσφατα καταγγείλαμε ότι η κυβέρνηση σκόπιμα αποκρύπτει τα ακριβή στοιχεία της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων, για να μην αποκαλυφθεί ότι έχει μειωθεί κατά 5 ολόκληρα δισ. ευρώ τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν λάβαμε καμιά απάντηση, δεν είδαμε καμιά αντίδραση σε μια τόσο σοβαρή καταγγελία», σημειώνει χαρακτηριστικά η κ. Χριστοφιλοπούλου και επαναλαμβάνει το αίτημα του ΠΑΣΟΚ να γνωστοποιηθεί η αξία της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Ταμείων και να γίνει πλήρης αποτίμηση ζημιάς «που τυχόν έχουν υποστεί από τις αποδόσεις των κινητών αξιών τους, συμπεριλαμβανομένων και των "τοξικών ομολόγων"».