Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2001 21:58

Creta Farm: Eκσυγχρονισμός των επιχειρηματικών διαδικασιών σε συνεργασία με τη Διαδικασία Α.Ε.

Την υιοθέτηση σύγχρονων μορφών οργάνωσης και υποστήριξης των επιχειρηματικών της διαδικασιών με τη χρήση εξελιγμένων πληροφοριακών συστημάτων προωθεί η εταιρεία Creta Farm, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της.

Συγκεκριμένα, θα επανασχεδιαστεί το πανελλαδικό κύκλωμα εξυπηρέτησης των πελατών και οι σχετιζόμενες διαδικασίες συμπεριλαμβάνοντας το δίκτυο πωλήσεων, αποθήκευσης και διανομής της εταιρίας. Παράλληλα, προβλέπεται η ανέγερση νέων, σύγχρονων αποθηκευτικών χώρων στην περιοχή της Αττικής σε συνδυασμό με τη βελτίωση και επέκταση των υπολοίπων αποθηκευτικών χώρων της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα, με ταυτόχρονη εφαρμoγή σύγχρονων τεχνικών Logistics Management.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναδιοργάνωση των διαδικασιών προγραμματισμού, ελέγχου και κοστολόγησης της παραγωγής με σκοπό τη βελτιστοποίηση και τον πλήρη έλεγχο σε πραγματικό χρόνο όλων των φάσεων από την παραγωγή των ζωωτροφών και την εκτροφή χοίρων, ως και την παραγωγή αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, καθώς και η σχεδίαση συστήματος υποστήριξης επιχειρηματικών αποφάσεων με τη μεθοδολογία Activity Based Costing.

Το συνολικό έργο, το οποίο ανέλαβε η εταιρία συμβούλων Διαδικασία Α.Ε., βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2001.