Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008 14:57

Η διεθνής κρίση την Τετάρτη στην κυβερνητική επιτροπή

Η διεθνής οικονομική κρίση και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπισή της θα τεθούν επί τάπητος την Τετάρτη στην κυβερνητική επιτροπή, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Η διεθνής κρίση και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπισή της θα τεθούν επί τάπητος την Τετάρτη στην κυβερνητική επιτροπή, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα αναθεώρησης της πρόβλεψης για ανάπτυξης 3%, ενώ μετά από άλλη ερώτηση έβαλε κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα πρόχειρο και ανεπαρκή για να χειριστεί ένα τόσο μεγάλο θέμα, όπως η διεθνής κρίση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρουσόπουλος υποστήριξε πως στην ομιλία του στη ΔΕΘ ο κ. Παπανδρέου προσπάθησε να πείσει ότι η διεθνής οικονομική κρίση δεν έχει επηρεάσει καθόλου την οικονομία μας, ενώ, όπως ανέφερε, η αλήθεια είναι ότι επηρεάστηκε λιγότερο από άλλες οικονομίες, κάτι που απέδωσε στην οικονομική πολιτική των τελευταίων πέντε χρόνων.