Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2001 16:31

Ράδιο Α. Κορασίδης: Μετάταξη στην Κύρια Αγορά του ΧΑΑ αποφάσισε η γ.σ.

Τη μετάταξη της εταιρείας από την Παράλληλη Αγορά στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών χωρίς αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και χωρίς δημόσια εγγραφή αποφάσισε η σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Ράδιο Α. Κορασίδης.

Επίσης, η σημερινή συνέλευση αποφάσισε την ανάκληση των από 29/3/00 αποφάσεων της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, οι οποίες αφορούσαν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και καταβολή μετρητών. Παράλληλα, εγκρίθηκε η έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους περίπου 12 δισ. δρχ., το οποίο θα αναλάβουν η EFG Eurobank Εrgasias A.E. και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.

Τέλος, η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε, ότι οι στόχοι όσον αφορά στα οικονομικά αποτελέσματα της περυσινής χρήσης επιτεύχθηκαν, αφού οι καθαρές πωλήσεις της εταιρείας έφθασαν τα 82,3 δισ. δρχ. παρουσιάζοντας αύξηση 70,17% σε σχέση με τη χρήση 1999, ενώ οι καθαρές πωλήσεις του ομίλου το ίδιο διάστημα διαμορφώθηκαν σε 120,5 δισ. δρχ. ενισχυμένες κατά 54,20% έναντι της προηγούμενης χρήσης.