Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2008 10:55

ΔΕΗ: Παράνομη η κατάληψη της ΓΕΝΟΠ

Παράνομη χαρακτηρίζει η διοίκηση της ΔΕΗ την ενέργεια συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ να προχωρήσουν σε κατάληψη των κεντρικών γραφείων της Επιχείρησης στην οδό Χαλκοκονδύλη.

Παράνομη χαρακτηρίζει η διοίκηση της ΔΕΗ την ενέργεια συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ να προχωρήσουν σε κατάληψη των κεντρικών γραφείων της Επιχείρησης στην οδό Χαλκοκονδύλη http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/10/20/1579351.htm .

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η ηγεσία της ΓΕΝΟΠ σε μια δύσκολη για την Επιχείρηση περίοδο, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία προσπάθεια επικοινωνίας και συζήτησης με τη Διοίκηση, προχώρησε στην παράνομη κατάληψη των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ».

»Η ΓΕΝΟΠ με τις ενέργειες αυτές παρεμποδίζει εκατοντάδες εργαζόμενους να ασκήσουν το νόμιμο δικαίωμά τους για εργασία. Αυτές οι ακραίες συμπεριφορές δημιουργούν δυσχέρειες στη λειτουργία και μειώνουν την αξιοπιστία της Επιχείρησης, σε βάρος των πελατών, των εργαζομένων και του κοινωνικού συνόλου», προσθέτει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΔΕΗ και καλεί τη ΓΕΝΟΠ να παραδώσει άμεσα όλους τους καταληφθέντες χώρους στα στελέχη και στους εργαζόμενους.

Τέλος, η διοίκηση της Επιχείρησης δηλώνει ότι παραμένει πάντοτε ανοικτή σε ένα απευθείας διάλογο με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων.