Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2008 11:09

Coca-Cola 3E: Αναπληρωτής οικονομικός διευθυντής ο Robert Murray

Τη νέα θέση του Αναπληρωτή Οικονομικού Διευθυντή της Coca-Cola Τρία Έψιλον αναλαμβάνει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ο Robert Murray. Ο Murray ξεκίνησε να εργάζεται στην Coca-Cola το 1987.

Τη νέα θέση του Αναπληρωτή Οικονομικού Διευθυντή της Coca-Cola Τρία Έψιλον αναλαμβάνει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ο Robert Murray.

«Η κίνηση αυτή θα επιτρέψει στον Nik Jhangiani να αναλάβει περισσότερες στρατηγικές ευθύνες, πλέον του παρόντος ρόλου του ως Οικονομικού Διευθυντή, οι οποίες θα σχετίζονται με την αναζήτηση νέων ευκαιριών ως σταθερή πηγή μακροπρόθεσμης ανάπτυξης για την Coca-Cola Τρία Έψιλον», επισημαίνει μεταξύ άλλων η εταιρεία.

Για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης μετάβασης στη νέα του θέση, ο Robert συνεργάζεται στενά με τον Jhangiani από τον Ιούλιο του 2008.

Ο Murray ξεκίνησε να εργάζεται στην Coca-Cola το 1987. Ειδικότερα, έχει διατελέσει Ελεγκτής Διαδικασιών, Διευθυντής Προμηθειών και Οικονομικός Διευθυντής στο Τμήμα BevServ στην Εταιρεία Εμφιαλώσεως της Coca-Cola στη Νέα Υόρκη, ενώ το 1997 εντάχθηκε στο δυναμικό της Coca-Cola Amatil στη Βιέννη ως Διευθυντής Επιχειρηματικού Σχεδιασμού για την Ευρώπη και εν συνεχεία Διευθυντής Δικτύου Αυτόματων Πωλητών (Vending).

Το 2001 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην Ουγγαρία, «όπου υπό την καθοδήγησή του, επετεύχθη σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών καθώς και επιστροφή της εταιρείας στην κερδοφορία». Το 2006 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής στην Ελβετία.