Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2008 10:35

Εντός των προσδοκιών τα κέρδη της Navios Maritime

Εντός των προσδοκιών της διοίκησής της και των προβλέψεων της Wall Street διαμορφώθηκαν τα κέρδη της Navios Maritime Partners στο τρίτο τρίμηνο της χρονιάς. Ειδικότερα, η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη ύψους 8,95 εκατ. δολαρίων.

Εντός των προσδοκιών της διοίκησής της και των προβλέψεων της Wall Street διαμορφώθηκαν τα κέρδη της Navios Maritime Partners στο τρίτο τρίμηνο της χρονιάς.

Ειδικότερα, η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εταιρεία ανακοίνωσε την Τετάρτη κέρδη ύψους 8,95 εκατ. δολαρίων ή 0,41 σεντς ανά μετοχή. Οι αναλυτές προέβλεπαν κατά μέσο όρο κέρδη 0,42 σεντς ανά μετοχή.

«Τα ισχυρά μεγέθη του τρίτου τριμήνου του 2008 ήταν σε αντιστοιχία με τις προσδοκίες μας», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Navios Partners Αγγελική Φράγκου, εκφράζοντας την αισιοδοξία της εταιρείας για τις ταμειακές της ροές παρά τις αναταραχές από την διεθνή χρηματοοικονομική κρίση.

Σημειώνεται ότι η μετοχή της εταιρείας κινείται ανοδικά, σε αντίθεση με τις περισσότερες ανταγωνίστριές της που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης, από τότε που η διοίκησή της ανακοίνωσε πως θα αυξήσει το μέρισμα κατά 10% στα 0,385 δολάρια ανά μετοχή.