Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2008 12:27

Intralot: Διπλή βράβευση για τις διεθνείς δραστηριότητες

Το 1ο «Βραβείο Διεθνοποίησης» καθώς και το βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη εταιρεία FTSE-ASE/20 – 2008» απέσπασε η Intralot, στο πλαίσιο των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2008 - Γεώργιος Ουζούνης».

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Intralot, για έκτη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2008 - Γεώργιος Ουζούνης».

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής, ο Γενικός Διευθυντής Διεθνών Λειτουργιών της Intralot, κ. Φώτιος Μαυρουδής παρέλαβε το 1ο «Βραβείο Διεθνοποίησης», ενώ η εταιρεία απέσπασε ακόμα ένα βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη εταιρεία FTSE-ASE/20 – 2008».

«Τα βραβεία αυτά αποτελούν εξαιρετική τιμή για εμάς, καθώς επικυρώνουν τα επιτεύγματά της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο. Σήμερα, οι δραστηριότητές μας έχουν επεκταθεί σημαντικά σε 50 χώρες και στις 5 ηπείρους, στις οποίες η στρατηγική μας περιλαμβάνει συνεχή παρακολούθηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών. Η αναγνώριση της επιτυχίας αυτής αποτελεί κινητήριο μοχλό για την περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων μας και ενδυναμώνει τα κίνητρά μας για την επίτευξη ακόμα υψηλότερων στόχων», δήλωσε ο κ. Μαυρουδής, σχολιάζοντας τη διπλή βράβευση.