Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2008 12:43

Πετραλιά: Το εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων δεν κινδυνεύει

Το εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων δεν κινδυνεύει, διαβεβαίωσε η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή.

Το εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων δεν κινδυνεύει, διαβεβαίωσε η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή. Με κανένα ταμείο δεν υπάρχει πρόβλημα, πρόσθεσε η υπουργός, καθώς όπως τόνισε, η κυβέρνηση εγγυάται και τις συντάξεις και τις παροχές.

Κατά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στήριξη των ασθενέστερων ομάδων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με την υπουργό Απασχόλησης να υπογραμμίζει ότι κανένας πολίτης δεν θα μείνει μόνος του απέναντι στην οικονομική κρίση.

Σε ό,τι αφορά την ανεργία, η κ. Πετραλιά δήλωσε πως υπάρχει επαναστόχευση του κυβερνητικού προγράμματος με τις δράσεις του υπουργείου Απασχόλησης ώστε να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας και να δημιουργηθούν νέες θέσεις.

Στις 14:30 σήμερα, η υπουργός Απασχόλησης θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ και κύριο θέμα την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Ταμείου Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων.