Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2008 11:21

Ατλάντικ: Νέος τύπος καταστήματος στη Μυτιλήνη

Μια νέα φιλοσοφία και εμπορική πολιτική εγκαινίασε η Ατλάντικ στο καινούριο σούπερ μάρκετ της, που άνοιξε σε κεντρικό σημείο της Μυτιλήνης. Αντίστοιχο πιλοτικό κατάστημα αναμένεται να ανοίξει και στην Αθήνα, εντός του πρώτου τριμήνου του 2009.

Μια νέα φιλοσοφία και εμπορική πολιτική εγκαινίασε η Ατλάντικ στο καινούριο σούπερ μάρκετ της, που άνοιξε σε κεντρικό σημείο της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο κατάστημα εκτείνεται σε χώρο 300 τ.μ. σε ισόγεια επιφάνεια, διαθέτει άνετο parking και απασχολεί 20 εργαζόμενους.

«Με κωδικολόγιο 2000 κωδικών το νέο αυτό κατάστημα προσφέρει στους καταναλωτές όλους τους επώνυμους κωδικούς ισχυρής ζήτησης, καθώς και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ-ΤWIN-SCHERZO κ.λ.π.) και πρώτης τιμής (ΤΕΝ) της εταιρείας ΑΤΛΑΝΤΙΚ», επισημαίνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Επιπλέον, διαθέτει ιδιαίτερα αναπτυγμένο χώρο ψυγείων αυτοεξυπηρέτησης (περίπου διπλάσιο από τα συμβατικά super market) και μικρό χώρο κοπής χύμα προϊόντων, ενώ σημαντικά αναπτυγμένο είναι και το τμήμα με τα φρέσκα προϊόντα.

Η Ατλάντικ σκοπεύει να λειτουργήσει και ένα αντίστοιχο πιλοτικό κατάστημα στην Αθήνα, εντός του πρώτου τριμήνου του 2009, με σκοπό την περαιτέρω επέκταση του νέου αυτού τύπου καταστημάτων στις αστικές πυκνοκατοικημένες περιοχές.