Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008 11:26

Ελγέκα: Συμφωνία με Shell στη Ρουμανία

Συμφωνία, τριετούς διάρκειας, με τη Shell Lubricants Company, μέλος του ομίλου Shell, για τη διανομή προϊόντων της (λιπαντικά) στη Ρουμανία από την 1η Δεκεμβρίου 2008, υπέγραψε η κατά 50,02% θυγατρική της Ελγέκα, Elgeka-Ferfelis Romania.

Συμφωνία, τριετούς διάρκειας, με τη Shell Lubricants Company, μέλος του ομίλου Shell, για τη διανομή προϊόντων της (λιπαντικά) στη Ρουμανία, υπέγραψε η κατά 50,02% θυγατρική της Ελγέκα, Elgeka-Ferfelis Romania.

Βάσει των όρων της συμφωνίας, η Elgeka-Ferfelis Romania θα ξεκινήσει τη διανομή των λιπαντικών της Shell την 1η Δεκεμβρίου 2008.

«Σκοπός της συνεργασίας είναι να αυξηθεί η παρουσία και η εμπορικότητα των σημάτων της SHELL στη Ρουμανική αγορά», αναφέρει η Ελγέκα σε σημερινή ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι η θυγατρική της θα δημιουργήσει ένα ειδικευμένο τμήμα που θα υποστηρίξει αυτή την κατηγορία προϊόντων.

H παραπάνω συνεργασία αναμένεται να συνεισφέρει στην αύξηση του κύκλου εργασιών της Elgeka-Ferfelis Romania και κατ' επέκταση του Ομίλου κατά 6 εκ. ευρώ περίπου, για το έτος 2009.