Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2008 11:50

Space Hellas: Ανάληψη έργου για το ΕΚΑΒ

Την προμήθεια και εγκατάσταση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού που απαιτείται για την υλοποίηση και λειτουργία του συστήματος επείγουσας ιατρικής του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας ανέλαβε η Space Hellas. Το ύψος του έργου ανέρχεται στις 585.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Την προμήθεια και εγκατάσταση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού που απαιτείται για την υλοποίηση και λειτουργία του συστήματος επείγουσας ιατρικής του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας ανέλαβε η Space Hellas.

Στο έργο περιλαμβάνεται η εγκατάσταση και παραμετροποίηση του κατάλληλου εξοπλισμού σε τριάντα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, σε τέσσερα Κέντρα του ΕΚΑΒ (Ιωαννίνων, ¶ρτας, Πρέβεζας, Ηγουμενίτσας) και στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) των πέντε νοσοκομείων της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το ύψος του έργου ανέρχεται στις 585.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Space Hellas θα εξοπλίσει τα ασθενοφόρα με φορητή υπολογιστική μονάδα που θα έχει δυνατότητα διασύνδεσης με τα πρότυπα κινητής τηλεφωνίας GSM/GPRS, με GPS, με συσκευή λήψης κλινικών δεδομένων καθώς και τερματική συσκευή πλοήγησης.

Επίσης, θα αναλάβει την προμήθεια των Κέντρων του ΕΚΑΒ και των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών με servers και τερματικά.