Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2008 16:03

Vivere: Δεν θα καταβάλει μέρισμα για το 2008

Τη μη καταβολή μερίσματος για την παρελθούσα εταιρική χρήση αποφάσισε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Vivere Entertainment, που έλαβε χώρα σήμερα. Κατά τη ΓΣ, εξελέγη επίσης νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πενταετή θητεία.

Τη μη καταβολή μερίσματος για την παρελθούσα εταιρική χρήση αποφάσισε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Vivere Entertainment, που έλαβε χώρα σήμερα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας και της μέχρι σήμερα μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας διάθεσης των διακοπτόμενων δραστηριοτήτων του κλάδου "εμπορία ειδών και υπηρεσιών μουσικής, εικόνας και ήχου και συμμετοχών".

Κατά τη ΓΣ, εξελέγη επίσης νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πενταετή θητεία, δηλαδή μέχρι τις 30.12.2013. Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου παραμένει η ίδια, ήτοι ο κ. Κωνσταντίνος Πηλαδάκης, ο κ. Παναγιώτης Καλκάκος, η κα Σαββούλα Παλαιοδήμου ο κ. Νικόλαος Φιλίππου και ο κ. Παναγιώτης Μιχαλόπουλος που ορίστηκαν ως Ανεξάρτητα Μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Τέλος, αποφασίστηκε η διάθεση των μετοχών που θα λάβει η εταιρεία από την Vicom Holdings ΑΕ, λόγω της απόσχισης και της εισφοράς του κλάδου "εμπορία ειδών και υπηρεσιών μουσικής, εικόνας και ήχου και συμμετοχών" της εταιρείας, καθώς και του συνόλου των μετοχών που ήδη κατέχει η Vivere στην εταιρεία αυτή.

Η τιμή διάθεσης των ως άνω μετοχών δεν θα οδηγήσει την εταιρεία σε εγγραφή ζημίας, διευκρινίζει η Vivere.