Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2001 16:59

Συνεργασία Ideal - Intrasoft στη δημιουργία ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος

Πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του λειτουργία το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα myShops.gr της Ιdeal στη δημιουργία του οποίου συνεργάσθηκαν στενά η Intrasoft και η Ideal, τόσο στη αισθητική παρουσίαση του πολυκαταστήματος όσο και στην παραμετροποίηση του λογισμικού, προκειμένου να είναι προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ομίλου Ideal, το myShops.gr παρέχει τη δυνατότητα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να δραστηριοποιηθούν άμεσα και με χαμηλό κόστος στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Για τη δημιουργία του myShops.gr χρησιμοποιήθηκε το προϊόν e-pages της Γερμανικής εταιρείας Intershop, ενώ η επίσημη παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο της έκθεσης Comdex στις 15-18/2/2001.

Η συνεργασία αυτή μεταξύ της Ideal και της Intrasoft υλοποιεί μέρος της στρατηγικής συνεργασίας που εξήγγειλαν οι δύο εταιρείες από το καλοκαίρι του 2000. Αλλοι τομείς συνεργασίας είναι η διάθεση προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω του δικτύου της Ιdeal, η παροχή application services από την Intrasoft και η από κοινού ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς.