Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2007 17:01

Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

ΑΛΥΣΙΔΑ Α.Β.Ε.Ε.

Β’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας, την 15/01/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στην έδρα της Εταιρίας, 14 χλμ Θεσ/νικης Πολυγύρου, Θέρμη Θεσ/νικης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση κεφαλαίων αναπροσαρμογής παγίων. 2. Οναμαστικοποίηση των μετοχών της εταιρίας. Οι Μέτοχοι κάτοχοι προνομιούχων μετοχών, που επιθυμούν να μετάσχουν στη Β’ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 25 του Καταστατικού της Εταιρίας, πρέπει να δεσμεύσουν νόμιμα τις μετοχές τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση. Μέχρι την ίδια ημερομηνία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και τα αποδεικτικά των ως άνω δεσμεύσεων, καθώς και τυχόν εξουσιοδοτήσεις και πληρεξούσια των αντιπροσώπων των Μετόχων.

VIVERE ENTERTAINMENT Α.Ε.

Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 19/01/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, στην έδρα της Εταιρίας, Μεταξά 48 και Πανδώρας 9, Γλυφάδα Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του σκοπού της εταιρείας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού. 2. Διάφορα θέματα - ανακοινώσεις - εγκρίσεις και λήψη αποφάσεων επ" αυτών. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη παραπάνω Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: - Εάν έχουν μετατρέψει τις μετοχές τους σε άϋλη μορφή και αυτές δεν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν-μέσω του χειριστή τους-και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της εταιρείας επί της οδού Μεταξά αριθ. 48 και Πανδώρας αριθ. 9 στη Γλυφάδα Αττικής, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης μέσα στην ίδια προθεσμία στα ως άνω γραφεία της εταιρείας. - Εάν έχουν μετατρέψει τις μετοχές τους σε άϋλη μορφή και αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της εταιρείας επί της οδού Μεταξά αριθ. 48 και Πανδώρας αριθ. 9 στη Γλυφάδα Αττικής, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης μέσα στην ίδια προθεσμία στα ως άνω γραφεία της εταιρείας.

ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 29/01/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στη συμβολή της Λεωφ. Βουλιαγμένης με την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 1 - 3, στη Γλυφάδα Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. 2. Αλλαγή της έδρας της Εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού της. Στη Συνέλευση δικαιούνται, κατά το Καταστατικό, να παραστούν οι κ.κ. μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους κ.κ. μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού Χειριστή τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους, στο Σύστημα Αΰλων Τίτλων ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (Κ.Α.Α.), για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδει το Κ.Α.Α., καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στο Ταμείο της Εταιρίας (Λεωφ. Βουλιαγμένης και Πατριάρχου Γρηγορίου 1 - 3, Γλυφάδα Αττικής) πέντε (5) πλήρεις ημέρες τουλάχιστον πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.