Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2001 15:02

Γενική Εμπορίου και Βιομηχανίας: Παρουσίαση των προϊόντων της AVK

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 8/2/2001, από το τεχνικό τμήμα της Γενικής Εμπορίου & Βιομηχανίας με μεγάλη συμμετοχή, στο Ηλέκτρα Παλλάς, στη Θεσσαλονίκη, η παρουσίαση των προϊόντων του εργοστασίου AVK.

Η ΑVK, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Γενικής Εμπορίου και Βιομηχανίας η οποία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των προϊόντων του ανωτέρω οίκου, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής βαννών ελαστικής έμφραξης της Ευρώπης καθώς και των εξαρτημάτων και οργάνων συνδέσεως τούτων.

Στην εκδήλωση, η οποία έγινε με τη συνεργασία της Γενικής Εμπορίου Βορείου Ελλάδος, συμμετείχαν στελέχη – μηχανικοί από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις (ΔΕΥΑ) Βορείου Ελλάδος από τις Τεχνικές Υπηρεσίες Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΥΔΚ) και από μεγάλες τεχνικές εταιρείες στο χώρο της Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα νέα προϊόντα της AVK τα οποία τους βοηθούν να λύσουν προβλήματα στα δίκτυά τους και στις νέες κατασκευές τους.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η Γενική Εμπορίου & Βιομηχανίας Α. Ε. καθώς και η θυγατρική της στη Θεσσαλονίκη, Γενική Εμπορίου Βορείου Ελλάδος, δραστηριοποιούνται στο χώρο των υδραυλικών ειδών για τις κατασκευές των μεγάλων τεχνικών έργων, διυλιστηρίων, πλοίων, δικτύων κλπ. καθώς, επίσης, και με τη διάθεση όλων των ειδών εργαλείων χειρός και ηλεκτρικών.