Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2007 21:09

Νέα εταιρεία τηλεπικοινωνιών

Μια νέα εταιρεία τηλεπικοινωνιών αρχίζει την εμπορική της λειτουργία. Πρόκειται για την On Telecoms, η οποία έχει ήδη δημιουργήσει υποδομές στην περιοχή της Αττικής και σύντομα θα επεκταθεί σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. Με τους 61 κόμβους που έχει εξασφαλίσει από τον ΟΤΕ, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, επιτυγχάνεται πληθυσμιακή κάλυψη κατά 70-80% του πληθυσμού του Λεκανοπεδίου.

Οι συνδρομητές της εταιρίας θα μπορούν:

- Να κάνουν αστικές, υπεραστικές και διεθνείς κλήσεις σε 15 προορισμούς με ενιαία χρέωση 0,09 ευρώ ανά κλήση για απεριόριστη διάρκεια.

- Να έχουν πρόσβαση στο Ιντερνετ μέσω τεχνολογίας ADSL+2 με ταχύτητα έως και 10 Mbps.

- Να έχουν πρόσβαση στην τηλεόραση με ψηφιακή εικόνα, τόσο στα "ελεύθερα" κρατικά και ιδιωτικά κανάλια σε Ελλάδα και εξωτερικό, όσο και στα συνδρομητικά, χωρίς να χρειάζονται κεραία και επιπλέον εξοπλισμό. Επίσης οι χρήστες της συγκεκριμένης υπηρεσίας θα μπορούν να αναζητήσουν να δουν μια εκπομπή προηγούμενων ημερών.

- Να έχουν πρόσβαση στην ταινιοθήκη της εταιρείας.

Τα παραπάνω, η εταιρεία, όπως ανακοίνωσε, θα τα προσφέρει χωρίς επιπλέον πάγιο του ΟΤΕ, με διατήρηση του αριθμού του συνδρομητή και στην τιμή των 60 ευρώ το μήνα, ενώ για όσους γίνουν συνδρομητές μέχρι 28 Φεβρουαρίου, η τιμή θα είναι 35 ευρώ το μήνα σε ό,τι αφορά τα νοικοκυριά. Υπάρχει και ένα εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης 130 ευρώ, ενώ μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου το τέλος θα είναι 65 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό (ασύρματο μόντεμ, αποκωδικοποιητής) παρέχεται από την On Telecoms και είναι προρρυθμισμένα. Η On Telecoms έχει και ειδικά πακέτα για επιχειρήσεις. Τα προϊόντα της On Telecoms θα πωλούνται από το call center στο τηλέφωνο 801 11 13801 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ontelecoms.com και από επιλεγμένα καταστήματα. Πρόεδρος της On Telecoms είναι ο πρώην πρόεδρος του ΟΤΕ Νίκος Μανασής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ