Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2007 10:28

ΕΠΑ Θεσσαλονίκης: Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,

ΚΑΤΑ 95 χλμ. θα επεκταθεί το δίκτυο φυσικού αερίου, στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, εντός του 2007, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης Α.Ε. Πέραν αυτού, όπως ενημέρωσε το νομάρχη Θεσσαλονίκης, ο νέος γενικός Διευθυντής της ΕΠΑΘ Α.Ε., Gadiel Toaff, το δίκτυο φυσικού αερίου θα επεκταθεί και κατά 10 χλμ. έτσι ώστε να καλυφθεί η ζήτηση που υπάρχει στο βιομηχανική περιοχή της Σίνδου.

Ο κ. Toaff, ο οποίος επισκέφθηκε το νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας, τον ενημέρωσε για το έργο που εκτελεί η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, λέγοντας μάλιστα ότι ο αριθμός των ενεργοποιημένων μετρητών που στο τέλος του 2006 ανέρχονταν σε 52.000 προβλέπεται ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, θα αγγίξει τις 77.000.

Ο κύριος Toaff ενημέρωσε το νομάρχη Θεσσαλονίκης για την ανάληψη του management πλέον από την ΕΝΙ (μία από τις μεγαλύτερες ανά τον κόσμο εταιρίες σε θέματα ενέργειας) και εξέφρασε ταυτόχρονα την επιθυμία του για άριστη συνεργασία μεταξύ της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και της Νομαρχίας.