Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2007 09:59

Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Marfin Analysis: «Αν και δεν αναμένουμε κάποια σημαντική κίνηση, πιστεύουμε ότι η σταθεροποίηση στα τρέχοντα επίπεδα, μετά την πρόσφατη διόρθωση, φαίνεται ως το πιο πιθανό σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση».

Praxis Securities: «Σταθεροποιητικά αναμένεται να κινηθεί η εγχώρια αγορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση, καθώς δεν υπήρξαν εκπλήξεις στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, ενώ παράλληλα αναμένεται η αντίδραση των κυριότερων ευρωπαϊκών αγορών ύστερα από την ομιλία της διοίκησης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας».

Fortius Finance: «Τα αποτελέσματα των συντελεστών του FTSE/ASE-20 συνεχίζουν να κινούνται σύμφωνα των εκτιμήσεων (αναφερόμαστε στη Eurobank), δείχνοντας στις περισσότερες περιπτώσεις ότι έχουν προεξοφληθεί. Ως πιθανότερο σενάριο για σήμερα προκρίνουμε την προσπάθεια κίνησης του ΓΔ γύρω από τρέχοντα επίπεδα, με σημεία αναφοράς τη κίνηση του τραπεζικού κλάδου και ιδιαίτερα των Eurobank και Marfin Popular Bank και των ξένων δεικτών. Από τεχνικής απόψεως, ζητούμενο η διατήρηση του FTSE/ASE-20 πάνω από τη στήριξη των 2.530 μονάδων».