Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2007 17:54

ΧΑ - Γενικές συνελεύσεις

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΡ-ΦΙΛ Α.Ε.Β.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, την 28/02/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο Αιγίνειο Πιερίας (67ο χλμ παλαιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Αθήνας), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2006 και έγκριση της αμοιβής αυτών. 2. Επικύρωση απόφασης Δ.Σ. για μη συμμετοχή της ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΡ-ΦΙΛ Α.Ε.Β.Ε. στην αύξηση κεφαλαίου της ΒΑΦΕΙΑ ΦΙΝΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΙΝ-ΦΙΛ Α.Ε. 3. Διάφορες ανακοινώσεις. Στην Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι Μέτοχοι της εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: Να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν - μέσω του χειριστή τους- και να παραλάβουν απ' αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία (67ο χλμ παλαιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Αθήνας, Αιγίνειο Πιερίας) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης. Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωση τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της εν λόγω Συνέλευσης. Επίσης στην ίδια προθεσμία οι μέτοχοι πού έλαβαν μέρος στη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που αποφασίστηκε από την Γενική Συνέλευση Μετόχων της Εταιρείας της 02/08/2004 μπορούν να καταθέσουν στο ταμείο της εταιρείας στην έδρα της, τις βεβαιώσεις της εταιρείας για τη συμμετοχή τους στη παραπάνω αύξηση ή να καταθέσουν αυτές σε αναγνωρισμένο Πιστωτικό Ίδρυμα, ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να προσκομίσουν τη σχετική απόδειξη. Οι Μέτοχοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μπορούν να αντιπροσωπευθούν σ' αυτή από πρόσωπο νόμιμα εξουσιοδοτημένο. Οι αποδείξεις καταθέσεων των μετοχών καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων των Μετόχων θα πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης.

MARFIN POPULAR BANK PUBLIC CO LTD

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των μετόχων της Τράπεζας, στις 12/03/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5:00 μ.μ. θα γίνει στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία, για εξέταση και, αν αποφασιστεί, έγκριση ψηφισμάτων σε σχέση με τα ακόλουθα: 1. Απόκτηση στοιχείων του ενεργητικού από την Τράπεζα ή / και διάθεση στοιχείων του ενεργητικού της Τράπεζας ανεξαρτήτως ποσού σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο της Τράπεζας. 2. Υποβολή Δημοσίων Προτάσεων προς τους μετόχους Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα και στην Κύπρο, οι οποίες θα προβλέπουν την έκδοση νέων τίτλων της Τράπεζας. 3. Παραχώρηση του απαιτούμενου αριθμού μετοχών προς τυπική ολοκλήρωση των Ψηφισμάτων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Τράπεζας της 31ης Οκτωβρίου, 2006 αφενός προς τους μετόχους της «Marfin Financial Group A.E. Συμμετοχών» που θα έχουν ασκήσει τα δικαιώματα τους σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία περί Δημοσίων Προτάσεων Αγοράς Κινητών Αξιών και αφετέρου προς τους μετόχους της «Λαϊκή Τράπεζα (Ελλάς) Α.Ε.» οι οποίοι έγκυρα θα έχουν αποδεχθεί τις ιδιωτικές προτάσεις της Τράπεζας. 4. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σχέση με τα ως άνω υπό 1 - 3 θέματα. Σημειώσεις: · Ως ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων για σκοπούς δικαιώματος ψήφου στην πιο πάνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση ορίζεται η 6η Μαρτίου, 2007. Με βάση την ημερομηνία αυτή, συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται από τις 7 Μαρτίου, 2007 δε θα λαμβάνονται υπόψη για σκοπούς δικαιώματος ψήφου. · Πρόσωπο που δικαιούται να παραστεί και να ψηφίσει στην πιο πάνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση δικαιούται να διορίσει πληρεξούσιο αντιπρόσωπό του για να παραστεί και να ψηφίσει στη θέση του. Ο πληρεξούσιος αντιπρόσωπος δεν είναι αναγκαίο να είναι μέτοχος της Τράπεζας. · Τα σχετικά έγγραφα διορισμού πληρεξουσίου αντιπροσώπου πρέπει να κατατεθούν στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας, Λεωφόρος Λεμεσού 154, Τ.Τ. 2025 (Τ.Θ. 22032, Τ.Τ. 1598), Λευκωσία, τουλάχιστον 48 ώρες πριν από το χρόνο που ορίστηκε να συγκληθεί η Συνέλευση.

ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/03/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στην Αθήνα, στο Κεντρικό Κτήριο της Alpha Bank, Σταδίου 40, 3ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων της 31.12.2006, μετά της σχετικής Εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκθέσεως Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσεως του έτους 2006. 3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, τακτικού και αναπληρωματικού, για τη διαχειριστική χρήση 2007 και έγκριση της αμοιβής τους. 4. Επικύρωση εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση αποβιώσαντος μέλους. 5. Έγκριση οριστικής διαθέσεως αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. 6. Έγκριση της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 7. Προέγκριση της αμοιβής του Γενικού Διευθυντού - μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. 8. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 23 του κ.ν.2190/1920, στα μετέχοντα της Διευθύνσεως της εταιρίας μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στον Γενικό Διευθυντή και στους Διευθυντές, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη Διεύθυνση εταιριών του Ομίλου, που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς. Όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στην Γενική Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους, να δεσμεύσουν στο Σύστημα ?υλων Τίτλων (ΣΑΤ), το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ' αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν μέχρι την Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2007, σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Alpha Bank. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, η βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από τα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. Συμμετοχών (Πλατεία Μαυροκορδάτου και Αχαρνών 17). Οι Μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δεσμεύσεως μετοχών σε οποιαδήποτε τράπεζα στο εσωτερικό ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και για το εξωτερικό στα Καταστήματα της Alpha Bank ή στην Alpha Bank London, Alpha Bank Κύπρου, Alpha Bank Romania, Alpha Bank A.D. Skopje, ALPHA BANK SRBIJA A.D. ή σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα και να προσκομίσουν την απόδειξη που θα τους χορηγηθεί ως και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως στο Κεντρικό Κατάστημα της Alpha Bank, Σταδίου 40, (Τμήμα Εξυπηρετήσεως Μετόχων, τηλ.: 210 326 5810), μέχρι την Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2007.

ΟΤΕ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/03/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00, στο Διοικητικό Μέγαρο του Οργανισμού, Κηφισίας 99, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση των άρθρων 9 (Διοικητικό Συμβούλιο), 13 (Διευθύνων Σύμβουλος) και 23 (Συνήθης απαρτία και πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης), κατάργηση των άρθρων 7 (Ποσοστό συμμετοχής του Ελληνικού Δημοσίου), 16 (Κωλύματα - Ασυμβίβαστα μελών του Διοικητικού Συμβουλίου) και 17 (Δικαιώματα Δημοσίου) του ισχύοντος Καταστατικού, καθώς και αναρίθμηση των άρθρων 8 και επόμενα του Καταστατικού και κωδικοποίησή του. 2. Θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών σε διευθυντικά στελέχη της Εταιρείας και εταιρειών συνδεδεμένων με αυτή κατά την έννοια του άρθρου 42ε Κ.Ν. 2190/1920, με τη μορφή παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης (άρθρο 13 παρ. 9 Κ.Ν. 2190/1920), βάσει κριτηρίων απόδοσης. 3. Διακανονισμός της οφειλής της εταιρείας Fibre Optic Telecommunication Network LTD προς την ΟΤΕ Α.Ε. με άφεση χρέους. 4. Διάφορες ανακοινώσεις. Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι Μέτοχοι, αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο, πρέπει: - Εάν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και αυτές δεν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών, που κατέχουν, μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν απ' αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία πρέπει απαραίτητα να καταθέσουν στο τμήμα Διαχείρισης Μετοχολογίου του ΟΤΕ. Σταδίου 15 (1ος όροφος) Αθήνα, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης, όπως και τα έγγραφα νομιμοποίησης τυχόν αντιπροσώπων τους. - Εάν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν, με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών ΑΕ, το σύνολο ή μέρος των μετοχών, που κατέχουν και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία πρέπει απαραίτητα να καταθέσουν στο τμήμα Διαχείρισης Μετοχολογίου του ΟΤΕ, Σταδίου 15 (1ος όροφος) Αθήνα, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω συνέλευσης όπως και τα έγγραφα νομιμοποίησης τυχόν αντιπροσώπων τους. - Εάν δεν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους, να καταθέσουν τα αποθετήρια έγγραφα στο Ταμείο του ΟΤΕ Κηφισίας 99 Μαρούσι ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό ή στο τμήμα Διαχείρισης Μετοχολογίου του ΟΤΕ Σταδίου 15 (1ος όροφος) Αθήνα, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης και στην ίδια προθεσμία να προσκομίσουν και να καταθέσουν στο τμήμα Διαχείρισης Μετοχολογίου του ΟΤΕ, Σταδίου 15 (1ος όροφος) Αθήνα, τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης των αποθετηρίων εγγράφων των μετοχών και τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους.

ΧΑΛΥΒΔΟΦΥΛΛΩΝ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/03/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Θηβών 210, ?γιος Ιωάννης Ρέντης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση για υπογραφή συμβάσεως που αφορά στη μεταβίβαση μετοχών που κατέχει η εταιρεία Χαλυβδοφύλλων Α.Ε. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/20. Αφορά στη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών (30.000) της εταιρείας ΑΕΠΑΛ Α.Ε. η οποία είναι θυγατρική της Χαλυβδοφύλλων Α.Ε. Η εταιρεία αυτή από της συστάσεώς της (23/12/1983) παραμένει ανενεργός. 2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι επιθυμούντες να μετέχουν, πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕ (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε.) και να καταθέσουν την βεβαίωση στην εταιρεία πέντε (5) ημέρες πριν την Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

ΙΑΣΩ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/03/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο Μαρούσι Αττικής, Λεωφ. Κηφισίας 37-39 (Ισόγειο - Νέα Αίθουσα Εκδηλώσεων), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση αντικατάστασης παραιτηθέντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. 3. Αποκλεισμός δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, ώστε οι νέες μετοχές να διατεθούν σε ιατρούς συνεργάτες της εταιρίας. 4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας. Για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οι κ.κ. Μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) μέσω του χειριστή τους, τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν. Όσοι από τους Μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό του ΣΑ.Τ. πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών ΑΕ. Και στις δύο περιπτώσεις, οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία (Τμήμα Μετόχων) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.