Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2001 18:48

Νέα επενδυτικά προϊόντα από την Alpha Bank

Tη νέα έκδοση της σειράς των καταθετικών - επενδυτικών της προϊόντων Alpha Bank Capital Guarantee ανακοίνωσε σήμερα η Alpha Bank.

Το πρώτο προϊόν ονομάζεται Alpha Bank European, εγγυάται το αρχικό κεφάλαιο κατάθεσης, έχει επενδυτικό ορίζοντα τριών ετών και ελάχιστο ποσό κατάθεσης δύο εκατ. δρχ. Η ελάχιστη απόδοση που έχει είναι 7,50%, ενώ η τελική απόδοση του προϊόντος εξαρτάται από την πορεία του δείκτη Dow Jones Euro Stoxx50.

Το δεύτερο προϊόν ονομάζεται Alpha Bank Euro Barrier, έχει επενδυτικό οριζοντα 153 ημέρες και ελάχιστο ποσό επένδυσης. Εγγυάται το 100% του αρχικού κατατεθέντος κεφαλαίου, έχει μέγιστη ετησιοποιημένη απόδοση 9% και ελάχιστη 0,50%, η οποία και εξαρτάται από την μεταβολή της ισοτιμίας ευρώ-δολαρίου.

Το τρίτο προϊόν, με την ονομασία Alpha Bank Nasdaq-100 Barrier, έχει διάρκεια ένα έτος και ελάχιστο ποσό κατάθεσης και ελάχιστο ποσό επένδυσης δύο εκατ.δρχ. Η μέγιστη ετήσια απόδοση είναι 9,50% και η ελάχιστη απόδοση 1,50%. Η τελική απόδοση του προϊόντος εξαρτάται από την πορεία του δείκτη Nasdaq 100.

Τα νέα προϊόντα θα προσφέρονται στο επενδυτικό κοινό από τις 19 Φεβρουαρίου μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου 2001.