Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2007 17:25

Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 29/03/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στη θέση Λουτρό Αχαρνών, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή ή μη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, πρέπει σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή απ’ ευθείας από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών τους και να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, βεβαίωση δέσμευσης του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών μαζί με τα έγγραφα αντιπροσώπευσης και πληρεξουσιότητάς τους.

ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 29/03/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο Κορωπί Αττικής, 1ο χλμ Λεωφόρου Κορωπίου Βάρης και Δημοκρίτου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών ποσού 10.233.154,75 Ευρώ με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 1,25 σε 1,50 ευρώ για την κάλυψη ίδιας συμμετοχής της εταιρίας σε επενδυτικά προγράμματα -Τροποποίηση του περί κεφαλαίου (άρθρο 5) άρθρου του καταστατικού. 2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με τιμή διάθεσης υπέρ το άρτιον - Τροποποίηση του περί κεφαλαίου (άρθρο 5) άρθρου του καταστατικού. Πρόβλεψη δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. Καθορισμός προθεσμίας άσκησης του δικαιώματος προτίμησης και των λοιπών όρων της αύξησης. Δικαίωμα απόληψης μερίσματος των μετοχών που θα προέλθουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Εισαγωγή των νέων μετοχών που θα εκδοθούν συνεπεία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. της Εταιρίας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την κατάρτιση Ενημερωτικού Δελτίου, την χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χ.Α., την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α. και κάθε συναφούς θέματος. 3. Έκδοση Μετατρέψιμου σε μετοχές Ομολογιακού Δανείου υπέρ παλαιών μετόχων, μη διαπραγματεύσιμου στο Χ.Α. Πρόβλεψη δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την εξειδίκευση των Όρων αυτού, την έκδοση του Προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον Εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης. 4. Τροποποίηση του άρθρου 47 παράγραφος 1 τελευταίο εδάφιο του καταστατικού, για την προσαρμογή του στην κείμενη Νομοθεσία. 5. Διάφορες αποφάσεις και ανακοινώσεις. Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας οι Μέτοχοι και οι αντιπρόσωποι των Μετόχων, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, θα πρέπει να ζητήσουν, με δήλωσή τους προς τον χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, την δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών που κατέχουν, και να προσκομίσουν στη συνέχεια την αντίστοιχη βεβαίωση δέσμευσης μετοχών από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητας σε περίπτωση αντιπροσώπευσης, στα γραφεία της εταιρίας, στο 1ο χλμ. Λεωφόρου Κορωπίου-Βάρης και Δημοκρίτου στο Κορωπί Αττικής, 5 τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως της Γενικής Συνέλευσης (Τμήμα Μετόχων, αρμόδιος κος Γ. Αλούπης τηλ. 210-66 98 335, 210-66 98 373).

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΟΣ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 29/03/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στην Παλλήνη, Εθνικής Αντιστάσεως 104, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή έδρας της εταιρείας. 2. Αλλαγή χρόνου θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου. 3. Τροποποίηση των άρθρων 2 και 20 του καταστατικού. 4. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Στη Γενική Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου. Για να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους, μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή (εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ.) μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Α.Ε. και να καταθέσουν στην Εταιρεία (Εθν.Αντιστάσεως αρ. 104, Παλλήνη Αττικής) τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως της Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης.

JUMBO Α.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 30/03/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Κύπρου 9 & Ύδρας, στο Μοσχάτο Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση της από 06.12.2006 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων για την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου του άρθρου 6 του Ν. 3156/2003, ως προς το ανώτατο ποσό αυτού, το οποίο θα ανέλθει μέχρι του συνολικού ποσού των Euro 145.000.000. Όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου. Όσοι μέτοχοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, πρέπει μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων ή απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.), εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, υποχρεούνται να καταθέσουν μέχρι και την 23.03.2007 στο Ταμείο της, στα γραφεία της έδρας της, στο Μοσχάτο Αττικής (οδός Κύπρου 9 & Ύδρας, Υπεύθυνη τμήματος μετόχων κ. Αικατερίνη Παπαευαγγέλου).