Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2007 14:12

ΑΤΕbank: Αναπροσαρμογή επιτοκίων

Μετά τη νέα αύξηση του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), η ΑΤΕbank αυξάνει έως 0,25% τα επιτόκια καταθέσεων στους λογαριασμούς Ταμιευτηρίου, Ταμιευτηρίου Αγροτών, Φοιτητικού Λογαριασμού «Αθηνά», προνομιακού λογαριασμού «Δήμητρα Ευρωπαϊκός» και στο λογαριασμό «ΑΤΕ Μισθοδοτικός».

Επιπλέον, διατηρεί αμετάβλητα τα σταθερά επιτόκια όλων των προγραμμάτων στεγαστικών δανείων, του προγράμματος «ΜεταφέρΑΤΕ» που αφορά στην αναχρηματοδότηση καταναλωτικών δανείων άλλων τραπεζών καθώς και του προγράμματος «ΑΤΕSmart» για καταναλωτικά δάνεια με διασφαλίσεις που έχει το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς.

Τα κυμαινόμενα επιτόκια στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων καθώς και πιστωτικών καρτών, που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με το επιτόκιο της Ε.Κ.Τ., καθώς και τα βασικά επιτόκια των κεφαλαίων κίνησης και επενδυτικών δανείων αυξάνονται κατά 0,25%.

Τέλος, αμετάβλητα παραμένουν για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες τα επιτόκια κεφαλαίων κίνησης, τα οποία κυμαίνονται από 3,75%, καθώς και τα επιτόκια των επενδυτικών τους δανείων τα οποία κυμαίνονται από 5,25%.