Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2007 17:34

Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.

Β' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Τράπεζας, την 03/05/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. στην Αθήνα, στην αίθουσα King George Ballroom, του Ξενοδοχείου King George Palace, Βασ. Γεωργίου Α' 3, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο να αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο σύμφωνα με το άρθρο 13 §1β του κ.ν. 2190/1920. Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν όλοι οι Μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, υπογράφοντας σχετική εξουσιοδότηση που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα (www.piraeusbank.gr) και στα καταστήματα της Τράπεζας. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τον ίδιο βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Τράπεζα μαζί με τα τυχόν πληρεξούσια αντιπροσώπευσης, στο Τμήμα Μετοχολογίου, Αριστείδου 4 (4ος όροφος), 105 59 Αθήνα, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, η βεβαίωση δέσμευσης μετοχών θα χορηγείται από τα Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών).

ΕΛΒΙΕΜΕΚ Α.Ε.

Β’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 03/05/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στην έδρα της Εταιρίας, στο Μαρούσι, Αγίου Κωνσταντίνου 40, Εμπορικό Κέντρο ΑΙΘΡΙΟ, Β’ όροφος, με θέμα ημερησίας διάταξης: Τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρείας περί σκοπού. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (ΣΑΤ), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως των μετοχών, την οποία και θα πρέπει να καταθέσουν, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, στα γραφεία της Εταιρείας (Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι, αρμόδια κα. Μπιλλήρη) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση. Οι μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δεσμεύσεως των μετοχών τους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα παραλαμβάνοντας συγχρόνως τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης, τις οποίες πρέπει να υποβάλλουν, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης στα ως άνω γραφεία της Εταιρείας, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

ASPIS BANK Α.Τ.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Τράπεζας, την 10/05/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο ξενοδοχείο ATHENS PLAZA, πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, με θέματα της ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων απλών και ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της Τράπεζας μετά των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών για την εταιρική χρήση του έτους 2006 και της διανομής κερδών. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης του έτους 2006. 3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για την εταιρική χρήση του έτους 2007. 4. Έγκριση εκλογής μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 5. Αύξηση του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός των ανεξάρτητων μελών του. 7. Έγκριση κατάρτισης συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 23α του κ.ν. 2190/20. 8. Έγκριση αμοιβών που καταβλήθηκαν σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της εταιρικής χρήσης 2006 και προέγκριση των αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση 2007 σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/20. 9. Επικαιροποίηση και τροποποίηση του υφιστάμενου προγράμματος προαίρεσης αγοράς μετοχών. 10. Παροχή αδείας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συμμετοχή τους σε νομικά πρόσωπα με σκοπούς συναφείς προς τους σκοπούς της Τράπεζας. 11. Απόκτηση από την Τράπεζα ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφοι 5 κ.ε. του νόμου 2190/1920. 12. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο, και να ψηφίσουν σε αυτή, πρέπει σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη δέσμευση του συνόλου ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, βεβαιώσεις του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους.

PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Τράπεζας, την 11/05/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, στο ξενοδοχείο NJV ATHENS PLAZA, Βασ. Γεωργίου A' 2, Αθήνα, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της Τράπεζας για την 5η εταιρική χρήση (01.01.2006-31.12.2006), μετά των εκθέσεων πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ορκωτών ελεγκτών της Τράπεζας. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ορκωτών ελεγκτών της Τράπεζας από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της χρήσης που έληξε. 3. Λήψη απόφασης για τη διανομή μερίσματος. 4. Έγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2006 και προέγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2007. 5. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών για τη χρήση 2007 και καθορισμός των αμοιβών τους. 6. Διάφορα - Λοιπά θέματα. Στη συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Τράπεζας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. Oι Μέτοχοι της Τράπεζας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους - μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) - και να καταθέσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών στην Τράπεζα (Έσλιν & Αμαλιάδος αρ. 20, Αθήνα) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της συνεδρίασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Περαιτέρω, εάν οι μετοχές είναι καταχωρημένες σε Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας Επενδυτή στο Σ.Α.Τ., οι Μέτοχοι θα πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. και να καταθέσουν στην Proton Τράπεζα (Έσλιν & Αμαλιάδος αρ. 20, Αθήνα) τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην Τράπεζα και τα σχετικά έγγραφα αντιπροσώπευσης.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/05/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, στο Ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ (Αίθουσες Ballroom A & B), στην Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ατομικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 01.01.2006 έως 31.12.2006 καθώς και της σχετικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. 2. Έγκριση διάθεσης αποτελεσμάτων της εταιρικής χρήσης από 01.01.2006 - 31.12.2006. 3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2006. 4. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού ορκωτού Ελεγκτή για την τρέχουσα χρήση και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 5. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός αμοιβής τους κατά τα άρθρα 23α και 24 κν.2190/1920. 6. Έγκριση εκλογής νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 7. Τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίηση του Καταστατικού σε ενιαίο κείμενο μαζί με την τροποποίηση που θα αποφασιστεί. 8. Διάφορα θέματα - Ανακοινώσεις. Όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρείας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και να ψηφίσουν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη Συνέλευση πρέπει, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν απ’ αυτόν βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στην υπηρεσία των μετόχων της Εταιρείας (Πατρόκλου αρ. 5-7, Μαρούσι 151 25). Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17).

ΝΕΩΡΙΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/05/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, στην έδρα της Εταιρίας, στον Πειραιά, Ακτή Μιαούλη 67, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων του της 12ης εταιρικής χρήσης (από 1.1.2006 έως 31.12.2006) σε απλή και ενοποιημένη μορφή, που έχουν συνταχθεί σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (ΔΠΧΠ) και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 1.1.2006-31.12.2006. 3. Έγκριση αμοιβών Δ.Σ. και Ελεγκτή για την πιο πάνω εταιρική χρήση, καθορισμός αμοιβής μελών Δ.Σ. για το διάστημα από 1.1.2007 μέχρι 31.12.2007 και προέγκριση συναφών συμβάσεων. 4. Εκλογή Ορκωτών Λογιστών ως τακτικού και αναπληρωματικού ελεγκτή για τη χρήση από 1.1.2007 μέχρι 31.12.2007 και απόφαση για την αμοιβή τους. 5. Παροχή στα μέλη του Δ.Σ. της κατά το άρ. 23 παρ. 1 Κ.Ν. 2190/20 αδείας για τη διενέργεια για λογαριασμό τρίτων πράξεων που εμπίπτουν στο σκοπό της εταιρείας. 6. Διάφορες ανακοινώσεις. Όσοι από τους κ.κ. μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση πρέπει σύμφωνα με το νόμο να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την δέσμευση των μετοχών τους με τις οποίες επιθυμούν να λάβουν μέρος και να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (οδός Ακτή Μιαούλη αρ. 67, Πειραιάς) την σχετική βεβαίωση από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών σύμφωνα με το άρθρο 51 Ν. 2396/96 ή άλλη βεβαίωση που αντιστοιχεί σύμφωνα με το νόμο σε αυτήν του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα Τραπεζιτική Εταιρεία καθώς και να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους στα γραφεία της εταιρείας τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση.