Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2001 17:25

ΧΑΑ: Γενικές συνελεύσεις

MARFIN CLASSIC Α.Ε.Ε.Χ.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12/3/2001, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, στο Μαρούσι και στο Village Center (οδός Φραγκοκλησιάς & Γρανικού), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ανάκληση της από 13/11/2000 αποφάσεως της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας για αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο.

3. Παροχή εντολής στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για την διερεύνηση της σκοπιμότητας επεκτάσεως του ενεργητικού της εταιρίας δια της συγχωνεύσεως με εταιρία ή εταιρίες Επενδύσεων χαρτοφυλακίου.

ALPHA ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε.Ε.Χ.

Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15/3/2001, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφ. Βασ. Σοφίας 46, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή προς έγκριση του ισολογισμού της 31/12/2000 και των λοιπών ετησίων οικονομικών καταστάσεων, μετά των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

2. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη, για τη χρήση του έτους 2000.

3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση του έτους 2001 και έγκριση της αμοιβής τους.

4. Επικύρωση εκλογής μελών Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

5. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από κεφαλαιοποίηση μέρους της διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

6. Μετατροπή και σε ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

7. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου.

8. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές της εταιρίας να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη Διεύθυνση εταιριών του Ομίλου που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.