Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2007 17:24

Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

S & B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 31/05/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Εταιρίας, Ανδρέα Μεταξά 15, 145 64, Κηφισιά, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2006 μαζί με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από τις ευθύνες της χρήσης 2006. 3. Εκλογή Τακτικών Ελεγκτών και αναπληρωτών αυτών για τη χρήση 2007 και καθορισμός της αμοιβής τους. 4. Έγκριση τρόπου διάθεσης των κερδών. 5. Έγκριση καταβολής αμοιβής στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 6. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών σε στελέχη της εταιρίας, καθώς και σε μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου που είναι και στελέχη, με τη μορφή δικαιώματος αγοράς μετοχών (stock option), σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/20, όπως τροποποιημένος ισχύει. 7. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση νέων μετοχών για διάθεση στο προσωπικό βάσει του άρθρου 1 παρ. 2 του Π.Δ. 30/1988 με κεφαλαιοποίηση μη διατεθέντων κερδών και τροποποίηση των άρθρων 4 και 5 του καταστατικού. Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους -μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή (εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ.) μέσω των Ελληνικών Χρηματιστηρίων Α.Ε.- και να καταθέσουν στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρίας, στην οδό Ανδρέα Μεταξά 15, στην Κηφισιά, ή σε μία από τις αναγνωρισμένες Ελληνικές Τράπεζες τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν και τα σχετικά έγγραφα εκπροσώπησης.

ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 31/05/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Λεωφ. Κηφισίας 38, Μαρούσι, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης που έληξε 31.12.2006 μετά των επ’ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών και των ετήσιων Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης που έληξε 31.12.2006 μετά των επ’ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών. 2. Έγκριση πράξεων και αποφάσεων Δ.Σ. για τη χρήση 2006. 3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για αποζημίωση για τα πεπραγμένα της χρήσης 2006. 4. Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2007 και καθορισμός της αμοιβής τους. 5. Έγκριση αμοιβών και άλλων παροχών προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2006 και προέγκριση αμοιβών προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την τρέχουσα χρήση. 6. Επικύρωση εκλογής μέλους Διοικητικού Συμβουλίου. 7. Διάφορα θέματα - Ανακοινώσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη παραπάνω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν βεβαίωση για την δέσμευση τους, την οποία πρέπει να καταθέσουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από ημερομηνία της Συνέλευσης, στα γραφεία της εταιρείας, Λεωφ. Κηφισίας 38, Μαρούσι. Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Πλ. Μαυροκορδάτου & Αχαρνών 17). Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

ALTIUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 11/06/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00, στο ξενοδοχείο ST. GEORGE LYCABETUS, αίθουσα ΥΔΡΑ, Κλεομένους 2, Αθήνα, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της έβδομης εταιρικής χρήσης (1.1.2006-31.12.2006) μετά των επ’ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Έγκριση διάθεσης κερδών χρήσης 2006. 3. Έγκριση της εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. 4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την υπό κρίση εταιρική χρήση. 5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου - Ορισμός ανεξάρτητων μελών αυτού. 6. Έγκριση αμοιβών/αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2006 και προέγκριση αυτών για τη χρήση 2007. 7. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για την όγδοη εταιρική χρήση (χρήση 2007) και καθορισμός της αμοιβής τους. 8. Έγκριση σύμβασης κατ’ άρθρο 32 ν. 3371/2005. 9. Διάφορες ανακοινώσεις. Όλοι οι Μέτοχοι της εταιρείας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Κάθε μετοχή παρέχει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι κ.κ. Μέτοχοι, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παραπάνω Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν, μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού Χειριστή τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους, στο σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (Κ.Α.Α.), για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, που εκδίδει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.), πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης στο Ταμείο της εταιρείας (οδός Πατριάρχου Ιωακείμ αριθμ. 1-Αθήνα). Επίσης, μέσα στην ίδια παραπάνω 5ήμερη προθεσμία οφείλουν να καταθέσουν στο Ταμείο της Εταιρείας και τα έγγραφα νομιμοποίησης των τυχόν αντιπροσώπων τους.