Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2007 17:41

Χ.Α.: Γενικές συνελεύσεις

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. (Ορθή Επανάληψη)

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 15/05/2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, Σολωμού 20, Αλιμος Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων σε εταιρική και ενοποιημένη βάση της χρήσης 2006 και της σχετικής εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και της εκθέσεως ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή - λογιστή. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του ορκωτού ελεγκτή - λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2006. 3. Εκλογή εταιρείας ορκωτών ελεγκτών λογιστών μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για την εταιρική χρήση 2007 και καθορισμός της αμοιβής τους. 4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 5. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 Κ.Ν 2190/1920, σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή και σε διευθυντές αυτής, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια, σε διευθύνσεις εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους με την εταιρεία σκοπούς ή να ασκούν ατομικά, για ίδιο λογαριασμό, πράξεις που εμπίπτουν στους σκοπούς της εταιρείας. 6. Ειδική έγκριση, κατ’ άρθρα 23α παρ. 2 και 24 Κ.Ν 2190/1920, για τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ της εταιρείας και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, για την καταβολή πάσης φύσεως αμοιβών και παροχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή συγγενείς αυτών, καθώς και για τη σύναψη συμβάσεων με ιδρυτές της εταιρείας ή εταιρείες ιδίων μετοχικών συμφερόντων σχετικά με την αγορά μετοχών. 7. Διάφορες ανακοινώσεις. Στη Συνέλευση δικαιούνται, κατά το Καταστατικό, να παραστούν όλοι οι Μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του Χειριστή τους, στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (Κ.Α.Α.), για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδει ο Χειριστής ή το Κ.Α.Α αντιστοίχως, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στα γραφεία της έδρας της εταιρείας (οδός Σολωμού, αριθ. 20 στον ¶λιμο Αττικής) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

Α.Ε.Τ. ΤΙΤΑΝ (Ορθή Επανάληψη)

Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 29/05/2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ, Πλατεία Συντάγματος, Είσοδος από την οδό Πανεπιστημίου, Αθήνα, με θέματα ημερησίας διάταξης: Θέσπιση νέου προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της Εταιρίας και συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών και τροποποίηση υφισταμένων σχετικών προγραμμάτων. Για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οι κ.κ. Μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους. Οσοι από τους κ.κ. Μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (ήδη Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.). Οι βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης πρέπει να κατατεθούν στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρίας, οδός Χαλκίδος 22 Α, Αθήνα (Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Μετόχων), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή μέχρι την 23/5/2007.

ΟΠΑΠ Α.Ε.

7η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 06/06/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στο Ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL, Λ. Συγγρού 89-93, Αίθουσα Athenaeum Ballroom 1, Επίπεδο -2, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Απολογισμός διαχειρίσης της 7ης εταιρικής χρήσης (1.1.2006 - 31.12.2006) και υποβολή της έκθεσης διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και των εκθέσεων των Ορκωτών Ελεγκτών για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις σύμφωνα με τα διεθνή λογιστικά πρότυπα, χρήσης 2006, περιλαμβανομένων και των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων του Ομίλου. 2. Έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης από 1-1-2006 έως 31-12-2006 μετά από ακρόαση της έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. 3. Έγκριση Διάθεσης Κερδών. 4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 7ης εταιρικής χρήσης (1/1/2006 - 31/12/2006). 5. Εκλογή δύο Τακτικών Ορκωτών Ελεγκτών και δύο Αναπληρωματικών για την 8η εταιρική χρήση (1/1/2007 - 31/12/2007) και καθορισμός της αμοιβής τους. 6. Έγκριση μηνιαίας αποζημίωσης, πριμ παραγωγικότητας και εξόδων παράστασης σε Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο, έγκριση αμοιβών μελών και Γραμματέα Δ.Σ. για την 8η εταιρική χρήση (1/1/2007 - 31/12/2007). 7. Συμμετοχή μελών Δ.Σ. σε επιτροπές και έγκριση αμοιβής για την 8η εταιρική χρήση (1/1/2007 - 31/12/2007). 8. Επικύρωση εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. 9. Τροποποίηση των άρθρων 51 και 53 του Καταστατικού της εταιρείας. 10.Λοιπά θέματα-Ανακοινώσεις. - Στη Συνέλευση αυτή σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, έχουν δικαίωμα να μετάσχουν και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι μέτοχοι κάτοχοι τουλάχιστον μιας (1) μετοχής. - Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παραπάνω 7η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν να καταθέσουν στο Ταμείο της Εταιρείας (Κηφισού 62 - Περιστέρι), τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση τα παρακάτω έγγραφα: Α: Όσοι από τους μετόχους (κάτοχοι αποϋλοποιημένων μετοχών) έχουν χειριστή (Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή) θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του χειριστή τους και να προσκομίσουν στην εταιρεία τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης μετοχών, για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, που εκδίδει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης. Β: Όσοι από τους μετόχους (κάτοχοι αποϋλοποιημένων μετοχών) δεν έχουν χειριστή, αλλά είναι εγγεγραμμένοι στον ειδικό λογαριασμό της μερίδας του οποίου χειριστής είναι το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωση απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να προσκομίσουν στην εταιρεία την πιο πάνω Βεβαίωση, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

FOLLI - FOLLIE Α.Β.Ε.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 14/06/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στα κεντρικά γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο 23ο χιλιόμετρο νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Αγιος Στέφανος Αττικής, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή προς Έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρείας για τη χρήση 2006 και των επ'αυτών σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών. 2. Έγκριση διάθεσης των καθαρών κερδών της χρήσεως 2006 και έγκριση διανομής μερίσματος στους μετόχους. 3. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών_Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2006. 5. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή για την χρήση 2007 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 6. Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου λόγω λήξης της θητείας του, κατά το νόμο και το Καταστατικό. 7. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου μέχρι του ποσού των Ευρώ 335.000.000 σε αντικατάσταση του υφιστάμενου δανεισμού της εταιρείας και παροχή των σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του. 8. Διάφορες ανακοινώσεις, εγκρίσεις, θέματα γενικού ενδιαφέροντος. Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους στο Σύστημα Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους και να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας (23ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Αγ. Στέφανος - Τμήμα Μετόχων) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα ή Τραπεζικό ίδρυμα που λειτουργεί στην Ελλάδα, τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., πρέπει να δεσμεύσουν στα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν στην εταιρεία (Τμήμα Μετόχων) τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών τους, επίσης πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Επίσης, οι κ.κ. Μέτοχοι παρακαλούνται όπως μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα καταθέσουν στην εταιρεία και τυχόν πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.

COCA - COLA Ε.Ε.Ε. Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 20/06/2007, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στην έδρα της Εταιρίας στο Μαρούσι Αττικής, στον πολυκινηματογράφο VILLAGE CENTER, αίθουσα 8, Φραγκοκκλησιάς 3, Μαρούσι, Αθήνα, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και ανάγνωση της Έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Έκθεσης Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή, επί των Οικονομικών Καταστάσεων και πεπραγμένων της εταιρικής χρήσης που έληξε 31.12.2006. 2. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης που έληξε την 31.12.2006 και των ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων. 3. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών της εταιρείας, από κάθε ευθύνη, για τη δραστηριότητά τους, κατά την εταιρική χρήση που έληξε την 31.12.2006. 4. Έγκριση των αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου, για τις παραστάσεις τους στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και για τις προσφερόμενες προς την εταιρεία υπηρεσίες κατά την εταιρική χρήση 2006, καθώς και προέγκριση αμοιβών για την εταιρική χρήση 2007. 5. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για την εταιρική χρήση 2007 (01.01.2007 έως 31.12.2007) και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 6. Έγκριση για τη διάθεση των Αποτελεσμάτων (Κερδών) Χρήσης 2006. 7. Έγκριση εκλογής νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 8. Τροποποίηση των όρων προγραμμάτων διάθεσης μετοχών της εταιρείας σε Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920. Για να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οι κ.κ. Μέτοχοι, πρέπει να καταθέσουν σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού της εταιρείας, στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας (Φραγκοκκλησιάς 9, Μαρούσι), πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών από τα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. και σε περίπτωση αντιπροσώπευσης τα σχετικά έγγραφα νομιμοποίησής τους. Για περισσότερες πληροφορίες επί των θεμάτων της Ημερησίας Διατάξεως, οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας, στα τηλέφωνα 210-6183208 και 210-6183106.