Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2007 12:43

Επικοινωνιακή εκστρατεία για τις νέες τεχνολογίες

Μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία για να αναδείξει τα οφέλη των νέων τεχνολογιών εγκαινιάζει το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης αναφέρθηκε στα βασικά σημεία της επικοινωνιακής εκστρατείας, λέγοντας ότι θα χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα που θα προτρέπουν τους πολίτες να γνωρίσουν τις νέες δυνατότητες και τις νέες ευκαιρίες των νέων τεχνολογιών.

Στο πλαίσιο αυτό θα χρησιμοποιηθούν τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτς σε πανελλαδική κλίμακα και καταχωρήσεις επίσης σε πανελλαδική κλίμακα. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα λειτουργήσει ένας τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός για την ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Παράλληλα, θα λειτουργήσει σταδιακά ιστοσελίδα η οποία θα αποτελέσει το σημείο εισαγωγής των πολιτών στην ψηφιακή Ελλάδα με εύκολο τρόπο.

Τέλος, θα γίνουν διαγωνισμοί και δράσεις «αριστείας» για την ανάδειξη των δυνατοτήτων των νέων τεχνολογιών, ενώ θα πραγματοποιηθούν και ημερίδες και διάφορες εκδηλώσεις. Η επικοινωνιακή εκστρατεία θα διαρκέσει ως τον Οκτώβριο του 2008.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ