Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2007 16:38

Cosmote: Πρεμιέρα για τις υπηρεσίες i-mode στη Ρουμανία

Την εμπορική διάθεση των υπηρεσιών i-mode ξεκινά από σήμερα η Cosmote Ρουμανίας.

Η παρουσίαση των υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στο Βουκουρέστι, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της COSMOTE Ρουμανίας, κ. Ν. Τσώλα, του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου COSMOTE, κ. Ε. Μαρτιγόπουλου, και του Αντιπροέδρου και επικεφαλής της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Multimedia της NTT DoCoMo, κ. Τακέσι Νατσούνο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η Cosmote Ρουμανίας ξεκινά να προσφέρει την εμπειρία του i-mode μέσα από 63 επίσημα i-mode sites, που παρέχουν υπηρεσίες επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, σε συνεργασία με έγκυρους και δημοφιλείς παρόχους περιεχομένου από τη Ρουμανία και άλλες χώρες, με αρκετούς από τους οποίους η εταιρεία συνεργάζεται και στην Ελλάδα.

Με την ευκαιρία της εμπορικής διάθεσης του i-mode, ο Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE Ρουμανίας, κ. Νικόλαος Τσώλας, είπε: «Σε 16 μήνες, η COSMOTE κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα της ρουμανικής αγοράς, με τις στοχευμένες, απλές και προσιτές σε όλους υπηρεσίες και προϊόντα της. Με την εμπορική διάθεση του i-mode, η εταιρία αποδεικνύει ότι δίκαια αποτελεί κορυφαία επιλογή για τους καταναλωτές, προσφέροντάς τους μία τεχνολογικά εξελιγμένη υπηρεσία, που ταυτόχρονα είναι εύκολη στη χρήση και οικονομική».